ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Μετά τον Λοϊζου, «κλείδωσε» και Τόρες

Ακόμη μία πειστική εμφάνιση για τον Γκεριέρ

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

stravrouo@sppmedia.com

Ζωντανός στην μάχη του τίτλου παράμεινε ο Απόλλωνας, μετά την μεγάλη νίκη που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΛ, στο ντέρμπι της πόλη. Η επιτυχία αυτή ανεβάζει και το ηθικό, ενόψει της τελικής ευθείας.

Από τον χθεσινό αγώνα υπήρχαν αρκετοί παίκτες που ξεχώρισαν και οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα έτσι ώρα να έρθει αυτή η επιτυχία, που διατηρεί τις ελπίδες για κατάκτηση του τίτλου.

Θα αναφερθούμε ωστόσο στον Ντόναλντ Γκεριέρ, ο οποίος έκανε ακόμα μια πειστική εμφάνιση, απέναντι σε μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Ο έμπειρος αμυντικός, είχε να αντιμετωπίσει τον Μάνου Τόρες, που είναι από τους πιο επικίνδυνους παίκτες της ΑΕΛ. Γρήγορος, διεμβολιστής και το κυριότερο, είναι απρόβλεπτός στο παιχνίδι του.

Παρόλα αυτά, κέρδισε σχεδόν όλες τις μονομαχίες και μπορούμε να πούμε ότι «κλείδωσε» τον Ισπανό, ο οποίος δεν φάνηκε στο παιχνίδι.

Το ίδιο είχε συμβεί και στο παιχνίδι με την Ομόνοια, όπου είχε να αντιμετωπίσει ένα πολύ καλό ποδοσφαιριστή, τον Λοϊζου, ωστόσο πήρε άριστα.

Συνεπώς, το δείγμα που έχουμε για τον 32χρονο αριστερό ακραίο είναι θετικότατο και στην άμυνα, διότι για τις επιθετικές του αρετές, είχαμε πεισθεί από την πρώτη στιγμή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση