ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Με μυαλό για το... όνειρο

Ο Απόλλωνας πάει υποψιασμένος στη Λευκωσία κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

Χάρης Χαρίτωνος

Οι Μπίσεσβαρ και Μπίτνερ βρίσκονται αισίως στον δρόμο για την Λεμεσό (δες ΕΔΩ και ΕΔΩ), όμως ο Απόλλωνας δίνει σήμερα στη Λευκωσία έναν αγώνα δίχως αύριο για τον θεσμό του Κυπέλλου Κύπρου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Μπορεί ο σημερινός αντίπαλος της λεμεσιανής ομάδας να μην διανύει και την καλύτερη του σεζόν, όμως δεν παύει να αποτελεί την πλέον επιτυχημένη ομάδα των τελευταίων χρόνων στο ποδόσφαιρό μας, με ότι και αν αυτό συνεπάγεται.

Ως εκ τούτου, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη θα πρέπει να καταθέσει ψυχή και μυαλό στο ΓΣΠ, ούτως ώστε να φύγει με την πρόκριση και ο δρόμος για το όνειρο του πρώτου νταμπλ στην ιστορία της να μείνει ορθάνοικτος για τα καλά. Απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται, ίσως, στην καλύτερη φετινή της κατάσταση, θα χρειαστεί σοβαρότητα, συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα μπροστά στην αντίπαλη εστία, ίσως και για 120 λεπτά.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας έχει ως απόντες από το σημερινό παιχνίδι τους Αγκίρε, Σακέτι, Γιοβάνοβιτς και Παπουνασβίλι. Ο τελευταίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, λόγω του ότι το σημερινό παιχνίδι είναι εξ' αναβολής και δεν ήταν εγγεγραμμένος στο ρόστερ στην αρχική ημερομηνία διεξαγωγής του. Απών θα είναι και το κρούσμα κορωνοϊού που εντοπίστηκε από χθες, ο οποίος μπαίνει άμεσα σε καραντίνα για τις επόμενες δύο εβδομάδες, όπως προνοεί το ιατρικό πρωτόκολλο της ΚΟΠ.

Στα του αρχικού σχήματος κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, εικάζουμε πως ο Γιάννης Πετράκης θα κάνει κάποιες αλλαγές, όμως αυτές δεν θα επηρεάσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό τον προσανατολισμό και την δυναμική που έχουν αναπτύξει οι «γαλάζιοι» το τελευταίο χρονικό διάστημα. Το ποιες θα είναι αυτές, θα το μάθουμε, αργότερα μέσα στην ημέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Βαράτε

Βαράτε

Χτύπα κι άλλο θα τ' αντέξω ή δεν θα αντέξω
 |  HOT SPOT