ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Με ΑΠΟΕΛ, όπως Ευρώπη

Τo πλάνo του Σωφρόνη

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Οι επίσημες υποχρεώσεις του Απόλλωνα πλησιάζουν και το φιλικό με το ΑΠΟΕΛ θεωρείται μια πολύ καλή πρόβα ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, αλλά και του Ευρωπαϊκού αγώνα.

Ο Σωφρόνης Αυγουτή μέσα από τα φιλικά παιχνίδια προσπάθησε να μοντάρει την ομάδα και τα κατάφερε σε μεγάλο βαθμό, καθώς είδαμε τον Απόλλωνα παιχνίδι με παιχνίδι να παρουσιάζεται καλύτερος.

Βέβαια, χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά για να φτάσει στα επίπεδα που θέλει ο Κύπριος τεχνικός και αυτό είναι πολύ λογικό στην περίοδο που βρισκόμαστε.

Έτσι, το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για μετρήσει δυνάμεις ο Απόλλωνας. Συνεπώς, η λογική λέει ότι ο Σωφρόνης θα προβάρει την ενδεκάδα που σκέφτεται για την πρεμιέρα, αλλά και για την Ευρώπη.

Με αυτά που είδαμε στα φιλικά, η τετράδα στην άμυνα έχει «κλειδώσει» με την παρουσία των Πέδρο (δεξιά), Γιούστε, Ρομπέρζ και Αγκίρε (αριστερά).

Ο Σακέτι έχει καταφέρει να κρατήσει την θέση του, ενώ από ‘κει και πέρα για τις άλλες θέσεις τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα. Ο Ψύχας ήταν από τους καλύτερους στα φιλικά, ενώ είναι διαθέσιμοι Ντένιτς και Μάρκοβιτς.

Για τα άκρα της επίθεσης βλέπουμε περισσότερο τον Νταμπό, ενώ είδαμε τους Πίττα, Γιαννιώτα και Ντιγκινι. Άρα, κάπου εκεί θα καταλήξει. Ενώ για την επίθεση, περισσότερο έπαιξε ο Μπένσοπ, είδαμε και τον Νταμπό, αλλά και τον Ντιγκινί.

Το σχήμα που δοκίμασε περισσότερο ήταν το 4-3-3 και εκεί φαίνεται να έχει καταλήξει ο Κύπριος τεχνικός. Χωρίς να αποκλείουμε κάποια στιγμή να παίξει με τριάδα στην άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X