ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Μαχαιριά…

Αλλά, δεν είναι καιρός για κλάψα

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Το χειρότερο σενάριο χθες για τον Απόλλωνα. Έχασαν όλοι οι ανταγωνιστές και είχε την ευκαιρία να καλύψει χαμένο έδαφος, ωστόσο πέταξε την ευκαιρία στον κάλαθο.

Αυτός ήταν εφιάλτης, όχι απλά κακό όνειρο, διότι εκεί που ο κόσμος άρχισε να ανανεώνει την πίστη του για την ομάδα, πλέον υπάρχει μεγάλη απογοήτευση.

Ο Απόλλωνας χθες θα μπορούσε να κερδίσει, γιατί βρήκε ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε και στο τέλος το πλήρωσε. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνει αυτό και θα πρέπει να βρίσκεις τον τρόπο να το διαχειρίζεσαι.

Η αλήθεια είναι ότι ήταν μεγάλη… μαχαίρια το χθεσινό, αλλά δεν υπάρχει καιρός για κλάψα. Ο Απόλλωνας οφείλει να κοιτάξει μπροστά και να δει την επόμενη μέρα. Σίγουρα, έχασε μεγάλη ευκαιρία, αλλά δεν είναι το τέλος του κόσμου.

Θα παίζει ξανά με την πλάτη στον τοίχο, αλλά απ’ ότι φαίνεται έμαθε να ζει μ’ αυτό. Το γουστάρει, δεν εξηγείται διαφορετικά. Διότι, όπως ήρθαν τα δεδομένα, θα πάει να παίξει δύο «τελικούς» μέσα σε τρεις μέρες.

Πρώτα θα ταξιδεύσει την Τετάρτη στην Πάφο, όπου οπωσδήποτε θα πρέπει να κερδίσει για να καλύψει τις αποστάσεις. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, εκτός από τη νίκη θα είναι καταστροφικό για την ομάδα του Σωφρόνη.

Και το Σάββατο έχει το μεγάλο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Ένα παιχνίδι, που όπως ήρθαν τα δεδομένα, δεν έχει περιθώρια για απώλεια. Για ισοπαλία, πάει και να έρθει, αλλά εάν χάσει θα απομακρυνθεί ξανά από την κορυφή και μετά τρέξε να προλάβουμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X