ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Λάζαρος και ακόμη ένας

Στόχος η ποιοτική ενίσχυση στην επίθεση

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο ο οποίος είναι ο μεγάλος στόχος για την ενίσχυση της ομάδας στην επίθεση.

Όπως αναφέραμε στο χθεσινό μας ρεπορτάζ, η νέα πρόταση που κοινοποίησε ο Απόλλωνας στον διεθνή επιθετικό, είναι κοντά στις οικονομικές απαιτήσεις του και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα έχει θετική κατάληξη.

Για την ώρα δεν υπάρχει συμφωνία, αλλά υπάρχουν καλές πιθανότητες να προκύψει κάτι τέτοιο. Όμως, για να θεωρείται ένας παίκτης κλειστός, θα πρέπει να βάλει την υπογραφή του.

Πάντως, ο Λάζαρος διαμήνυσε στους ανθρώπους του Απόλλωνα ότι είναι θετικός να έρθει Κύπρο, αλλά θέλει μερικές μέρες ακόμα, μέχρι να πάρει την τελική του απόφαση, η οποία δεν θα αργήσει. Δυο, τρεις μέρες.

Ταυτόχρονα στον Απόλλωνα θα προχωρήσουν και σε άλλες προσθήκες, αφού στο μεταγραφικό πλάνο υπάρχει η απόκτηση ακόμη ενός επιθετικού.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή θέλει ακόμη ένα επιθετικό, με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτούς που υπάρχουν στην ομάδα και ταυτόχρονα να κάνει την διαφορά.

Επειδή θέλουν να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, δεν έχουν πρόβλημα να περιμένουν κάποιες μέρες ακόμα, καθώς υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Συνεπώς, θέλουν να φέρουν ένα ποιοτικό παίκτη και όχι απλά ένα παίκτη που θα γεμίσει ποσοτικά το ρόστερ.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι η περίπτωση αυτή δεν έχει να κάνει με τις φήμες που ακούγονται με τον Γιαννιώτα. Με αυτές τις δύο κινήσεις, θα αποχωρήσουν Ενσούε, Σελίμοβιτς και αν υπάρχει θέμα με τον Ελλαδίτη, τότε θα έρθει κάποιος άλλος παίκτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X