ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Λάρσον, Ενσούε και β’ κατάλογος

Τα σημερινά δεδομένα για τις μεταγραφές

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Ο προγραμματισμός του Απόλλωνα βρίσκεται σε εξέλιξη, με τους «κυανόλευκους» να θέλουν να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να ενισχυθεί η ομάδα. Ντιγκινί και Νταμπό είναι Κύπρο, ενώ ο Λάρσον έχει συμφωνήσει και κλείνει θετικά ένα σημαντικό κεφάλαιο.

Μετά από αυτές τις τρεις προσθήκες, ο Απόλλωνας φτάνει τους 16 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στον α’ κατάλογο. Είναι δεδομένο ότι θα αποχωρήσει ο Σελίμοβιτς, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ενώ παραμένει ανοικτό το κεφάλαιο Ενσούε.

Ο Ισπανός, με καταγωγή από την Ισημερινή Γουινέα προπονείται κανονικά με την ομάδα, ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά η παραμονή του η όχι στον Απόλλωνα. Με αυτά τα δεδομένα, ο Απόλλωνας δεν μπορεί να προχωρήσει στην προσθήκη κάποιου άλλου παίκτη στον α’ κατάλογο.

Αυτό που κοιτάζει και έχει καιρό που το κάνει, είναι νεαρούς παίκτες, οι οποίοι να μπορούν να εγγραφούν στον β’ κατάλογο. Η αναζήτηση είναι για αμυντικό, μέσο και επιθετικό. 

Ένα σε κάθε γραμμή, έτσι ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερο βάθος το ρόστερ της ομάδας, καθώς αναμένεται μια μεγάλη σεζόν, με πολλούς αγώνες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X