ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Κρίνεται του Ρομπέρζ

Οι επαφές με την Ομόνοια και τα δεδομένα στην περίπτωση του Γάλλου αμυντικού

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Πλησιάζουμε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου και λογικά θα μπει ένα τέλος στην υπόθεση του Βαλεντίν Ρομπέρζ. Ως γνωστό, ο Γάλλος αμυντικός είναι εκτός ομάδας και προπονείται ατομικά το τελευταίο διάστημα στο Κολόσσι.

Για την Πάφο δεν το συζητά καθόλου αυτή την στιγμή ο Ρομπέζ και με την Ομόνοια υπάρχει διαφορά στο οικονομικό

Θεωρείται πολύ απομακρυσμένο το σενάριο να επιστρέψει στην ομάδα, όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα και μετά την διαμάχη που υπήρχε ανάμεσα στις δύο πλευρές, «το γυαλί έχει ραγίσει».

Ο 32χρονος αμυντικός έχει συμβόλαιο με τον Απόλλωνα για ακόμα 3 χρόνια και για να αποχωρήσει από την ομάδα θα πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικά οι «κυανόλευκοι». Αυτή την στιγμή υπάρχουν οι προτάσεις της Ομόνοιας και της Πάφου.

Για την Πάφο δεν το συζητά καθόλου αυτή την στιγμή ο Ρομπέζ και με την Ομόνοια υπάρχει διαφορά στο οικονομικό (δεν είναι μεγάλη όμως). Επίσης, η πρόταση των «πρασίνων» δεν ικανοποιεί ούτε και τον Απόλλωνα αυτή την στιγμή.

Η ομάδα της Λευκωσίας δεν αποκλείεται να επανέρθει με νέα πρόταση, τόσο στον Απόλλωνα, όσο και στον παίκτη, καθώς χρειάζεται κεντρικό αμυντικό και ο Γάλλος θεωρείται ιδανική περίπτωση.

Να σημειώσουμε επίσης, ότι συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Ελλάδα για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, αλλά η ομάδα του Γιώργου Δώνη δεν μπορεί να δώσει χρήματα στον Απόλλωνα και περιμένει να μείνει ελεύθερος ο παίκτης.

Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ και μάλιστα οι «κυανόλευκοι» τονίζουν ότι εάν δεν έρθει πρόταση που θα τους ικανοποιεί οικονομικά, τότε δεν θα τον αφήσουν να πάει πουθενά και θα εξακολουθούν να τον πληρώνουν κανονικά, ασχέτως εάν δεν αγωνίζεται.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X