ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
13° Λευκωσία,
18 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Κίρζης: «Στο νέο γήπεδο ως... πρωταθλητές»

Η ομιλία του προέδρου του Απόλλωνα στο δείπνο των χορηγών

Δείπνο σε γνωστό εστιατόριο της Λεμεσού προς στους χορηγούς της ομάδας παρέθεσε απόψε η διοίκηση της ποδοσφαιρικής εταιρείας του Απόλλωνα.

Η ιστοσελίδα μας έδωσε το παρόν της στην όλη εκδήλωση και σας μεταφέρει αυτούσια την ομιλία του Νίκου Κίρζη:

Αρχικό σχόλιο: «Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ για την παρουσία σας σήμερα. Ευχαριστώ πιο πολύ για τη στήριξη που μας δίνετε οι περισσότεροι από σας εδώ και πολλά χρόνια. Είστε αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας μας και μαζί σας νιώθουμε πολύ πιο δυνατοί».

Για το νέο γήπεδο: Το 2022 είναι μια από τις πιο σημαντικές χρονιές για την ομάδα του Απόλλωνα και την ιστορία του, καθώς μπαίνουμε στο νέο μας γήπεδο. Αυτό σημαίνει πως η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο σε όλους τους τομείς. Μαζί με μας και εσείς.  Όλοι στο τμήμα μάρκετινγκ της ομάδας θα μπορούν να σας προσφέρουν πολύ περισσότερες υπηρεσίες και πολλά περισσότερα προνόμια. Όταν μπούμε στο νέο γήπεδο, τότε θα... αλλάξει και ο τιμοκατάλογος. Ετοιμαστείτε να προσφέρετε και εσείς κάτι... έξτρα».

Για την ομάδα και το αγωνιστικό: «Το 2022 ευχόμαστε όλοι να πετύχουμε άλλο ένα μεγάλο μας στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από τον πρώτο ως τον τελευταίο στέλνουμε την υπόσχεση πως θα κάνουμε το παν να φέρουμε το τρόπαιο πίσω στην πιο μεγάλη οικογένεια της Λεμεσού. Είμαι σίγουρος πως ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές θα μας κάνουν περήφανους. Ελπίζω πως στο νέο γήπεδο θα μπούμε με τον τίτλο και γι΄' αυτό θα παλέψουμε».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση