ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Κεφάλαιο... Σάλαϊ

Πως αξιολογούμαι την επένδυση του καλοκαιριού

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Το καλοκαίρι ο Απόλλωνας αποφάσισε να δαπανήσει ένα σεβαστό ποσό για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Ατίλα Σάλαϊ, φέρνοντας από την Ουγγαρία στην Λεμεσό.

Τότε είχε παρουσιαστεί ως μία μεγάλη επένδυση από τους «κυανόλευκους», με ένα παίκτη που έχει την προοπτική να παίξει σε πιο ψηλό επίπεδο και ο Απόλλωνας να αποτελέσει το σκαλοπάτι.

Φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι ένας παίκτης με προοπτική, που χρειάζεται όμως ακόμα βελτίωση για να παίξει σε πιο ψηλό επίπεδο.

Βέβαια, σε τέτοιες περιπτώσεις, η ομάδα που κάνει τέτοιες επενδύσεις, τότε επωφελείται οικονομικά. Για αυτό γίνονται και οι επενδύσεις στις αγορά του ποδοσφαίρου.

Αρκετούς μήνες μετά και έχοντας ένα μεγάλο δείγμα από το νεαρό Ούγγρο, φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι ένας παίκτης με προοπτική, που χρειάζεται όμως ακόμα βελτίωση για να παίξει σε πιο ψηλό επίπεδο. 

Σίγουρα, τον Απόλλωνα έδειξε ότι μπορεί να τον βοηθήσει αρκετά και φάνηκε σε αρκετά παιχνίδια. Χρειάστηκε κάποιο χρόνο προσαρμογής, που είναι λογικό, αλλά στην συνέχεια έκανε καλά παιχνίδια.

Κυρίως, όταν ο Σωφρόνης επέλεξε την τριάδα στην άμυνα. Εκεί φάνηκε να είναι πιο απελευθερωμένος και μάλιστα βοηθούσε την ομάδα επιθετικά. Έχει καλή ταχύτητα για κεντρικός αμυντικός, ξέρει μπάλα και διαθέτει την μακρινή μεταβίβαση.

Είναι φανερό ότι χρειάζεται εμπειρία, αλλά αυτό δεν το αποκτάς από την μία μέρα στην άλλη, θέλει χρόνο και παιχνίδια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X