ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Καθοριστικό για Ντέλετιτς

Η απόφαση που θα πάρει η ΑΕΚ

Οι αναφορές για τον Μίλος Ντέλετιτς και τον Απόλλωνα συνεχίζονται στην Ελλάδα, ωστόσο για την ώρα δεν προκύπτει κάτι συγκεκριμένο, αλλά είναι δεδομένο το ενδιαφέρον.

Ο Σέρβος έχει προταθεί στους «κυανόλευκους» εδώ και αρκετές μέρες, με τον Σωφρόνη Αυγουστή να αξιολογεί θετικά την περίπτωση του, καθώς έχει στοιχεία τα οποία μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα.

Πρόκειται για ένα εκρηκτικός και διεισδυτικό εξτρέμ, ο οποίος είναι εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια. Παίζει κυρίως στα άκρα της επίθεσης και το καλό του πόδι είναι το αριστερό. Αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο, διότι απουσιάζουν οι αριστεροπόδαροι από το ρόστερ του Απόλλωνα.

Ο Ντέλετιτς έχει συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια με την ΑΕΚ, ωστόσο για την ώρα δεν ξεκαθάρισε τις προθέσεις τους για τον Σέρβο. Αρχικά, λέχθηκε ότι ήταν εκτός πλάνων και τα τον έδιναν κάπου δανεικό ή ακόμα και ελεύθερο.

Τα σημερινά δεδομένα αναφέρουν ότι θα ακολουθήσει την προετοιμασία της ομάδας και μετά θα αποφασίσουν που θα τον παραχωρήσουν. Εάν ισχύει αυτό, τότε θα είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσει του Ντέλετιτς για Απόλλωνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X