ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Καλά το πάνε…

Η ισορροπία στο ρόστερ είναι το κλειδί

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

stravrouo@sppmedia.com

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο προγραμματισμός στον Απόλλωνα, με τους «κυανόλευκους» να προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα ρόστερ που θα είναι ικανό να διεκδικήσει και να κατακτήσει τον τίτλο.

Μέχρι στιγμής είχαμε αρκετές αποχωρήσεις και δύο σίγουρες προσθήκες (Ντιγκινί-Νταμπό), ενώ ο Λάρσον βρίσκεται πολύ κοντά. Βασικά, αποδέχτηκε την πρόταση και έμειναν μόνο οι υπογραφές.

Με βάση τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα, βγαίνει ένα σημαντικό συμπέρασμα, ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα ισορροπημένο ρόστερ, κάτι που δεν έγινε πέρσι.

Αρχικά, με την επιστροφή του Ρομπέρζ, η ομάδα θα έχει δύο ποιοτικούς στόπερ, ένα νεαρό και εξελίξιμο και ακόμη μία-δυο επιλογές (Χάμπος-Σπόλιαριτς), ενώ υπάρχει και ο Σελίμοβιτς που δύσκολα θα μείνει.

Δεν χρειάζεται να πούμε πόσο σημαντική είναι παραμονή του Πέδρο, ενώ περιμένουμε την απάντηση του Ενσούε. Αν δεν μείνει, τότε θα έρθει κάποιος άλλος για να υπάρχει ακόμα μία επιλογή.

Αριστερά υπάρχει ο Αγκίρε και ο Βασιλείου, ενώ κοιτάζουν στην αγορά για κάποιο νεαρό β’ καταλόγου. Πάμε στον άξονα, όπου υπάρχουν οι επιλογές των Ντένιτς, Μάρκοβιτς, Χάμπου, Σπόλιαριτς, ενώ είναι σε εκκρεμότητα ο Σακέτι, αλλά αν δεν μείνει θα έρθει κάποιος άλλος.

Για τον ρόλο του επιτελικού είναι ο Ματέι, μπορεί να παίξουν επίσης Ντιγκινί και Λάρσον (αν δεν έρθει, τότε θα αποκτηθεί κάποιος άλλος), ενώ το ψάχνουν για ακόμη ένα. Για τα άκρα είναι ο Γιαννιώτας, Ντιγκινί, Πίττας, μπορεί να παίξει ο Αγκίρε, ακόμα και το Νταμπό. Είναι επίσης και ο Λάρσον, ο οποίος αν δεν έρθει, θα πάνε σε κάποια άλλη επιλογή.

Στην επίθεση έχει αποκτηθεί ο Νταμπό, ενώ είναι και ο Μπένσοπ. Αν δεν μείνει θα αποκτηθεί κάποιος άλλος παίκτης, για να υπάρχουν δύο καθαροί επιθετικοί και κάποιες εναλλακτικές επιλογές (π.χ. Ντιγκινί).

Μέχρι στιγμής λοιπόν, καλά το πάνε, η ουσία όμως είναι πώς θα κλείσουν οι μεταγραφές, γιατί θα πρέπει να προσδώσει κι άλλη ποιότητα και εμπειρία πρωταθλητισμού. Όπως και να ‘χει, εδώ θα είμαστε και θα δούμε πως θα πάει το πράγμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση