ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Ήταν αγγαρεία μα στο μυαλό μόνο ΑΕΚ

Ότι έγινε κόντρα στη Δόξα ανήκει ήδη στο παρελθόν

Την ήττα με 0-1 γνώρισε ο Απόλλωνας απ’ την Δόξα, στον πρώτο αγώνα της Β’ φάσης του πρωταθλήματος. Ένας αγώνας που έμοιαζε περισσότερο με αγγαρεία παρά οτιδήποτε άλλο και που δυστυχώς για την Λεμεσιανή ομάδα δεν θα είναι ο τελευταίος μέχρι το τέλος της σεζόν.

Εκ των πραγμάτων η ομάδα του Ματσίν δεν ανέβασε στροφές όμως αυτό δεν παραξενεύει, μιας και την Πέμπτη παίζει τον αγώνα της χρονιάς κόντρα στην ΑΕΚ. Επί τούτου κανείς δεν ανέμενε πως οι ποδοσφαιριστές θα φόρτσαραν, καθώς το μυαλό μοιραία πάει εκεί που υπάρχουν στόχοι.

Γενικότερα αν είναι κανείς να σταθεί στο αγωνιστικό κομμάτι, το rotation χάλασε τη συνοχή της ομάδας, ενώ οι παίκτες (απόλυτα φυσιολογικά) δεν ήθελαν να βάλουν το πόδι τους στη φωτιά. Την ίδια ώρα κάποιοι αυτοματισμοί που δούλεψε στα προηγούμενα παιχνίδια ο Ματσίν δεν έκαναν την εμφάνιση τους και γενικότερα η ομάδα πήρε ότι έδωσε.

Ο αγώνας ωστόσο με τη Δόξα όπως σημειώσαμε νωρίτερα έμοιαζε με αγγαρεία και επί τούτου η ομάδα έβγαλε κάποια αρνητικά. Πλέον το μυαλό είναι μόνο στην ΑΕΚ και στον αγώνα της Πέμπτης εκεί που ο Απόλλωνας θα πρέπει να βγάλει διαφορετικό πρόσωπο, με τους παίκτες να καταθέτουν ψυχή στον αγωνιστικό χώρο ώστε να έρθει η πολυπόθητη πρόκριση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Καμίνι...

Καμίνι...

Έτσι θα κάνουν το γήπεδο οι φίλοι του Απόλλωνα
 |  HOT SPOT