ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Το σκηνικό με τον Μπένσοπ

Επιστρέφει και ξεκαθαρίζει

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

stravrouo@sppmedia.com

Στον Απόλλωνα παραμένουν ανοικτά δύο σημαντικά κεφάλαια τα οποία θα ξεκαθαρίσουν θετικά ή αρνητικά πολύ σύντομα. Αναφερόμαστε στις περιπτώσεις του Εμίλιο Ενσούε και του Τσάρλισον Μπένσοπ, με τους οποίους οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται σε επαφές.

Για την περίπτωση του Ισπανού (με καταγωγή από την Ισημερινή Γουινέα) αμυντικού έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές σε προηγούμενα μας ρεπορτάζ. Να δούμε λίγο την περίπτωση του Ολλανδού επιθετικού, όπου του έγινε πρόταση για μειωμένες απολαβές και περιμένουν την απάντηση του.

Ο παίκτης δεν απάντησε θετικά ή αρνητικά στην μείωση απολαβών που του πρότειναν από τον Απόλλωνα και μελετά όλα τα ενδεχόμενα. Λογικά, θα ψάχνει να βρει συμβόλαια με καλύτερες οικονομικές απολαβές από αυτές που του προτείνουν οι «κυανόλευκοι» για τον επόμενο χρόνο του συμβολαίου του.

Αν δεν βρει ομάδα και αποφασίσει να αποδεχτεί την νέα πρόταση που του έκαναν από τον Απόλλωνα, τότε θα έχει θέση στο ρόστερ. Το θέμα δεν είναι αγωνιστικό, αλλά όπως αντιλαμβάνεστε οικονομικό.

Ο παίκτης αναμένεται στην Κύπρο μέσα στην εβδομάδα και εκεί θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα, με όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά. Πάντως, ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν θα έλεγε όχι στην παραμονή του παίκτη, διότι θεωρεί ότι μπορεί να τον βοηθήσει τη νέα σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση