ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Η προσθήκη του Καρ και οι επόμενες κινήσεις

Πόσο θα διαφοροποιήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό η απόκτηση του Άγγλου επιθετικού

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Ο Απόλλωνας είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της απόκτησης του Νταν Καρ, καθώς υπάρχει συμφωνία με την Σάμροκ Ρόβερς και απομένει να περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις ο Άγγλος επιθετικός.

Με βάση την πληροφόρηση που υπάρχει, ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν έχει ολοκληρωθεί και οι «κυανόλευκοι» πολύ πιθανόν να προχωρήσουν σε ακόμη μία ή δύο κινήσεις.

Οι «κυανόλευκοι» μετά την αρνητική εξέλιξη που πήρε η περίπτωση του Νίκολα Καρέκα, βγήκαν ξανά στο παζάρι και κοίταξαν τις επιλογές που είχαν διαθέσιμες για την επίθεση, καθώς ο Σωφρόνης Αυγουστή θέλει ακόμα ένα παίκτη, με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτούς που έχει αυτή την στιγμή στην ομάδα.

Ο 25χρονος επιθετικός είναι πολύ διαφορετικός παίκτης από τον Ζελάγια, αλλά και από τον Γκακπέ. Με αυτά που είδαμε στα παιχνίδια κόντρα στον Απόλλωνα και κυρίως στον αγώνα της Ιρλανδίας που ήταν στο αρχικό σχήμα, ο Καρ είναι δυνατός, γρήγορος, καλός στο ψηλός παιχνίδι και έδειξε να ξέρει μπάλα.

Αυτά τα στοιχεία είδε η τεχνική ομάδα του Απόλλωνα και κινήθηκε για την απόκτηση του. Βέβαια, για είμαι απόλυτα ειλικρινής, όλοι μας περιμέναμε κάτι διαφορετικό. Ένα μεγαλύτερο όνομα επιθετικού, με βάση τις πληροφορίες που διέρρεαν από τις τάξεις των «κυανόλευκων».

Όμως, κανείς ποδοσφαιριστής δεν πρέπει να κρίνεται πριν μπει στο γήπεδο να παίξει. Αυτός είναι κανόνας, τον οποίο θα πρέπει να έχουμε όλοι μας υπόψη. Με την πιθανή απόκτηση του Καρ, ο Απόλλωνας φτάνει τους 15 ξένους-κοινοτικούς που δικαιούται για τον Α’ κατάλογο.

Με βάση την πληροφόρηση που υπάρχει, ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν έχει ολοκληρωθεί και οι «κυανόλευκοι» πολύ πιθανόν να προχωρήσουν σε ακόμη μία ή δύο κινήσεις. Αυτό που λέχθηκε είναι ότι κοιτάζουν για παίκτη που θα αγωνίζεται στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Πιθανότατα, νεαρό κάτω των 22 χρόνων για να μπορεί να εγγραφεί στον β’ κατάλογο.

Δεν πρέπει να αποκλείουμε το ενδεχόμενο να γίνουν κινήσεις και σε άλλες θέσεις, από την στιγμή που υπάρχει ακόμη ανοικτό το παράθυρο των μεταγραφών. Η αλήθεια πάντως είναι ότι ποσοτικά ο Απόλλωνας έχει πολλές επιλογές, ωστόσο σε κάποιες θέσεις υστερεί σε ποιότητα. Και αυτό είναι που ίσως φέρει κάποιες αλλαγές στον σχεδιασμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X