ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Η περίπτωση του Ζάντερ και η ρήτρα…

Αυτά ισχύουν την δεδομένη στιγμή για τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Έχουν αρχίσει τα διάφορα μεταγραφικά σενάρια και ένα όνομα που έχει συζητηθεί είναι αυτό του Ζάντερ, που ανήκει στην ομάδα της Πάφου.
Πριν μερικές μέρες, η ιστοσελίδα μας www.24sports.com.cy, μέσα από την παρασκηνιακή στήλη σας είχε ενημερώσει για προσπάθειες που είχε κάνει μεγάλη Κυπριακή ομάδα για να τον εντάξει στο δυναμικό της. (το δημοσίευμα)

Νεότερες πληροφορίες λένε ότι δεν θα προχωρήσει η περίπτωση του Βραζιλιάνου μπακ, καθώς πέραν από το συμβόλαιο που έχει με την ομάδα της Πάφου και για την επόμενη σεζόν, στην συμφωνία που έγινε πέρσι το καλοκαίρι, υπάρχει μία ξεχωριστή ρήτρα.

Αυτή η ρήτρα λέει ότι για να πάει σε άλλη Κυπριακή ομάδα ο Ζάντερ, θα πρέπει να δοθεί ένα συγκεκριμένο ποσό στον Απόλλωνα.

Πέραν από αυτή την ειδική ρήτρα, υπάρχει κι άλλη συμφωνία ανάμεσα στην Πάφο και τον Απόλλωνα, που λέει εάν ο παίκτης συμπληρώσει ένα αριθμό συμμετοχών με την ομάδα της Πάφου, τότε θα πρέπει να καταβάλει ένα ποσό στους «κυανόλευκους» της Λεμεσού.

Βέβαια, για να συμπληρωθεί αυτός ο αριθμός θα πρέπει να μείνει και φέτος στην Πάφο και να κάνει μία «γεμάτη» χρονιά.

Τώρα, όσο αφορά τις φήμες που ακούγονται για επιστροφή του στον Απόλλωνα, στο παρόν στάδιο δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Σίγουρα, δεν είναι θέμα αξίας, αλλά ο τρόπος που χώρισαν οι δύο πλευρές το περασμένο καλοκαίρι. Αυτό βέβαια διορθώνεται…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X