ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Η κορυφαία εντεκάδα της δεκαετίας (vid)

Απ' τον Μπρούνο Βάλε στον... Μάγκλιτσα

Με ανακοίνωση του ο Απόλλωνας παρουσιάζει την κορυφαία ενδεκάδα της δεκαετίας. Απ' τον Μπρούνο Βάλε που υπήρξε σημείο αναφοράς κάτω απ' τα δοκάρια μέχρι τον Άντον Μάγκλιτσα στην επίθεση.

Αναλυτικά:

Η δεκαετία των ’10sπέρασε και όλοι μας βλέπουμε την επόμενη ημέρα. Ωστόσο το παρελθόν και η ιστορία έχει ήδη γραφτεί και τα τελευταία 10 χρόνια η ομάδα μας σημείωσε πολλές επιτυχίες εντός και εκτός συνόρων!

Από το 2010 μέχρι σήμερα η ομάδα μας πανηγύρισε τέσσερα κύπελλα, δύο supercupκαι τέσσερις προκρίσεις στους ομίλους του UEFA Europa League.

Όλες αυτές οι επιτυχίες είχαν την συμβολή μερικών πολύ σημαντικών ποδοσφαιριστών οι οποίοι άφησαν το δικό τους αγωνιστικό στίγμα, αγαπήθηκαν από τον κόσμο της ομάδας μας, ταυτίστηκαν μαζί τους και αγάπησαν τον Απόλλωνα.

Ζητήθηκε από τους οπαδούς της ομάδας μας να ψηφίσουν την κορυφαία ενδεκάδα της δεκαετίας, έτσι ώστε να θυμηθούμε και να τιμήσουμε μερικούς από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα αυτή την χρονική περίοδο.

Η ψηφοφορία έγινε μέσω των κοινωνικών δικτύων της ομάδας μας σε Instagram και Facebook.

Ομολογουμένως το έργο των φίλων της ομάδας ήταν πολύ δύσκολο, καθώς υπάρχουν αρκετοί επιτυχημένοι ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την γαλανόλευκη φανέλα και η επιλογή μόνο 11 ποδοσφαιριστών είναι σχεδόν αδύνατη.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

<