ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Η «καυτή πατάτα» της 4ης μεταγραφής

Το δέλεαρ ενός killer, η λογική ενός καλού αμυντικού

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Ποιος θα το πίστευε πριν μερικές εβδομάδες, ότι θα κατέληγε στον Απόλλωνα ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Αλλά, πλέον είναι γεγονός και ο «αρτίστας» ήρθε και στα δικά μας μέρη.

Πραγματικά μία σπουδαία κίνηση, με ένα ποιοτικό και έμπειρο παίκτη, γαλουχημένο στην πίεση του πρωταθλητισμού. Αυτό που χρειαζόταν δηλαδή ο Απόλλωνας.

Σίγουρα, δεν είναι αυτός που θαυμάσαμε πριν 2-3 χρόνια στον ΠΑΟΚ, διότι εάν ήταν αυτός, τότε πολύ απλά δεν θα ερχόταν στην Κύπρο. Όμως, δεν παύει να είναι μεγάλη μεταγραφή για τους «κυανολεύκους».

Το σημαντικό είναι ότι ο Ολλανδός ήρθε με όρεξη στην Κύπρο, αλλά η ουσία είναι να την μεταφέρει και στο γήπεδο, γιατί είναι ικανή να αλλάξει προς το καλύτερο τον Απόλλωνα.

Πέραν του Μπίσεσβαρ, σήμερα στην Κύπρο αναμένεται ο επίσης Ολλανδός Αλεξάντερ Μπούτνερ, για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Απόλλωνα.

Επίσης ένας παίκτης με πολλές παραστάσεις και έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό, αυτό του αριστερού μπακ. Το σημαντικό είναι να βρίσκεται σε καλή κατάσταση κα να μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα.

Από ΄κει και πέρα, θα απομένει μία κίνηση. Επικρατέστερο σενάριο είναι η επιστροφή Μαλεκκίδη, ωστόσο υπάρχει και η σκέψη να έρθει επιθετικός, αντί του Μπένσοπ. (δες εδώ)

Το συγκεκριμένο ζήτημα είναι «καυτή πατάτα», καθώς όπως έχουν διαμορφωθεί οι ισορροπίες στο ρόστερ του Απόλλωνα, η ομάδα έχει μεγάλη ανάγκη να φέρει ένα πολυθεσίτη παίκτη για την άμυνα, ή ένα έμπειρο κεντρικό αμυντικό, εάν υπάρχει παίκτης που μπορεί να φύγει.

Όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα αυτή την στιγμή, θα ήταν μεγάλο ρίσκο να μην έρθει άλλος αμυντικός, έτσι ώστε να αντικαταστήσει ποσοτικά και ποιοτικά τον Σάλαϊ.

Οπόταν, δεν πρέπει να δελεαστούν από ένα καλό φορ και πρέπει να πάνει στην λογική ενός καλού αμυντικού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μεταξύ άλλων: Τελευταία Ενημέρωση