ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Η «ατζέντα της αδικίας»

Η αποκάλυψη του Φανούριου Κωνσταντίνου

24sports team

info@24sports.com.cy

Συνεχίζεται ο έντονος απόηχος του ντέρμπι που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο Τσίρειο ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον ΑΠΟΕΛ, το οποίο έληξε χωρίς νικητή.

Στον Απόλλωνα έχουν πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Λούκα Σωτηρίου, τα οποία εκφράστηκαν μετά το τέλος του αγώνα από τον αντιπρόεδρο της ομάδας Αντώνη Γλύκη αλλά και από τον Φανούριο Κωνσταντίνου το πρωί στον σταθμό μας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα είχε αναφέρει μια σειρά από φάσεις στα παιχνίδια των τελευταίων χρόνων με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, στα οποία θεωρεί ότι η ομάδα του αδικήθηκε. Αποκάλυψε επίσης ότι κάθε φάση στην οποία αδικείται ο Απόλλωνας, αναγράφεται σε μια ατζέντα έτσι ώστε να υπάρχουν μαζεμένα τα στοιχεία προκειμένου να μπορούν να αντιπαρατεθούν με τις άλλες μεγάλες ομάδες για τα περί εύνοιας και αδικίας.

«Εμείς τα έχουμε γραμμένα σε ατζέντα με ημερομηνίες και διαιτητές. Δεν μπορεί να πει κανείς για τον Απόλλωνα από τις ομάδες που διεκδικούν τα πρωταθλήματα ότι είμαστε ευνοημένοι. Μπορούμε να αντιπαραθέσουμε ότι θέλετε στη ζυγαριά της εύνοιας και της αδικίας», σημείωσε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα

Οι «κυανόλευκοι» της Λεμεσού έκαναν γνωστό ότι θα εισηγηθούν στον ΚΟΠ την κάθοδο ξένων διαιτητών για τα σημαντικά ντέρμπι. Μιλώντας στο σταθμό μας ο Νεκτάριος Πετεβίνος, σχολίασε την πρόταση του Απόλλωνα σημειώνοντας ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι αρνητικός να μπει σε συζητήσεις για τους ξένους διαιτητές, εφόσον απευθυνθεί στην ΚΟΠ η ομάδα της Λεμεσού.

Αναμένουμε να δούμε ποια θα είναι τα επόμενα βήματα των «κυανόλευκων» πάνω σε αυτό το θέμα. Σημαντικό ρόλο στην έκβαση του θέματος θα παίξει και η θέση που θα πάρουν οι υπόλοιπες ομάδες ενώ είναι δεδομένο πως θα υπάρξει αντίδραση από τους Κύπριους διαιτητές. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X