ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Για ξένους ρεφ, θέλει δημόσιες σχέσεις

Η εξωστρέφεια δεν αφορά μόνο στην επαφή με τον κόσμο

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Η διοίκηση Νίκου Κίρζη πήρε πάνω της το ζήτημα «ξένοι διαιτητές» τις τελευταίες μέρες, αφού το έβαλε στη δημόσια σφαίρα αμέσως μετά το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και ακολούθως το δουλεύει στο παρασκήνιο.

Είναι ένα ζήτημα που επικοινωνιακά είναι εύκολο να το περάσεις, αφού η πλειοψηφία του κόσμου θα απαντούσε ναι σε ένα ενδεχόμενο γκάλοπ για αυτό το ζήτημα. Το θέμα είναι πόσο σύμφωνους θα βρει τους άλλους προέδρους ο κ. Κίρζης όταν θα φτάσει να το θέσει επίσημα στην ΚΟΠ.

Οι διαδικασίες για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο είναι μεν δύσκολες, αλλά δεν είναι και κάρτα φιλάθλου. Αυτό γιατί μόνο οι ποδοσφαιρικές αρχές καλούνται να πάρουν την απόφαση χωρίς την εμπλοκή της βουλής ή όποιας άλλης εξουσίας.

Όμως προϋποθέτει να βρεις συνεννόηση με τις άλλες ομάδες και εδώ εμπλέκονται και οι δημόσιες σχέσεις. Είναι από τα πράγματα που έχει βαρεθεί να ακούει ο πρόεδρος της εταιρείας το συγκεκριμένο, πως δηλαδή δεν έβρισκε τρόπους ώστε αν θέλει να περάσει κάτι μέσα από ψηφοφορίες των σωματείων να τα καταφέρνει και πολλά άλλα.

Αυτή η συγκυρία, έβαλε τον Κίρζη στη διαδικασία να κάνει τις επαφές του, να επικοινωνήσει με τους πάντες και από όσα βγαίνουν από τα ενδότερα έχει συναντήσει θετική ανταπόκριση σε γενικές γραμμές. Είναι και μια αφορμή να διαπιστωθεί και με ποιους εκπέμπει στην ίδια συχνότητα σε σχέση με ένα τόσο κεφαλαιώδες ζήτημα του ποδοσφαίρου μας.

Βέβαια και να θέλει η πλειοψηφία, δε σημαίνει πως θα έρθουν ξένοι διαιτητές. Πρώτα απ’ όλα αντιδρούν οι ίδιοι έντονα και είναι σημαντικό εμπόδιο. Όμως και να μην καταφέρουν να υλοποιήσουν την πρόταση, στον Απόλλωνα πάλι κερδισμένοι θα ναι αν πείσουν τους περισσότερους πως δικαίως το ζητούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X