ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Φόβοι για τα χειρότερα

Αγωνία για την κατάσταση του Τζόελ Μολ

Από το κακό στο χειρότερο τείνει να εξελιχθεί η βραδιά για τον Απόλλωνα. Μετά την οδυνηρή ήττα που δέχτηκε από τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ ήρθε για κερασάκι στην τούρτα και ο τραυματισμός του Τζόελ Μολ, ο οποίος φαίνεται εκ πρώτης όψεως να είναι αρκετά σοβαρός.

Ο 28χρονος Ελβετός κήπερ είχε τραυματιστεί στο γόνατο στο 80ο λεπτό του ντέρμπι όμως έσφιξε τα δόντια και έβγαλε το παιχνίδι κανονικά (με δεμένο το γόνατο) καθώς δεν υπήρχε άλλη διαθέσιμη αλλαγή για τον Σωφρόνη Αυγουστή.

Εκφράζονται φόβοι ότι ο τραυματισμός του Μολ είναι αρκετά σοβαρός και αυτό σημαίνει ότι ίσως τελειώσει πρόωρα η σεζόν για τον ίδιο. Το σκηνικό θα ξεκαθαρίσει όταν ο ποδοσφαιριστής περάσεις από ιατρικές εξετάσεις τις επόμενες ώρες, με τις πρώτες εκτιμήσεις για την κατάσταση του να μην είναι καθόλου ελπιδοφόρες.

Εάν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Μολ τότε ο Απόλλωνας θα το έχει δικαίωμα να προχωρήσει στην αντικατάσταση του Ελβετού με άνεργο κήπερ, όπως έπραξε και η Ομόνοια όταν τραυματίστηκε ο Ουζόχο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X