ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Φαβορί ο Μαλεκίδης… αντί του φορ

Ο παίκτης έχει ειδοποιηθεί, η ομάδα του επίσης, απομένουν οι τελικές αποφάσεις...

24sports team

info@24sports.com.cy

Από χθες (δες εδώ) βγήκαν στο προσκήνιο οι πληροφορίες σχετικά με τις βλέψεις των ιθυνόντων του προγραμματισμού σχετικά με την τέταρτη και τελευταία μεταγραφή χειμώνα.

Από τη μια οι πληροφορίες που εδώ και καιρό δημοσιεύσαμε στην ιστοσελίδα μας (δες εδώ) από την άλλη οι φήμες ότι το ψάχνουν για επιθετικό κορυφής και μάλιστα πρωτοκλασάτο, δημιουργούν ένα μπέρδεμα ως προς το φώτο φίνις της μεταγραφικής περιόδου για τον Απόλλωνα.

Εξ’ όσων φαίνεται στην παρούσα φάση η περίπτωση επιστροφής του Γιώργου Μαλεκίδη κερδίζει έδαφος καθότι αγωνιστικά ο παίκτης ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες της ομάδας παρά ένας επιθετικός κορυφής. Είναι δηλαδή μια μονάδα που μπορεί να δώσει λύσεις κυρίως μεσοαμυντικά όπου και παρατηρούνται αδυναμίες παρά από τη μέση και μπροστά.

Στην Καρμιώτισσα πάντως έχουν ειδοποιηθεί πια για τις βλέψεις να επαναφέρουν τον παίκτη στο Κολόσσι και απομένει να δούμε εάν και εφόσον δεν ανατραπούν τα δεδομένα με κάποια μεταγραφική βόμβα που θα σχετίζεται κυρίως με την ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση