ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: «Εχθρική η αντιμετώπιση της οποίας τυγχάνει η ομάδα μας»

Ανακοίνωση από την Λεμεσιανή ομάδα με αφορμή την απόρριψη του αιτήματος για χρήση της Ανατολικής

24sports team

info@24sports.com.cy

Με ανακοίνωση ο Απόλλωνας ενημερώνει ότι το αίτημα για χρήση μέρους της ανατολικής στο παιχνίδι με την Πάφο απορρίφθηκε.

Η ανακοίνωση:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας ότι, παρά τις προσπάθειες που καταβάλαμε τις τελευταίες ημέρες, το αίτημα μας για χρήση μέρους της ανατολικής εξέδρας τελικά απορρίφθηκε. Και αυτό παρά την τήρηση και την υλοποίηση από μέρους μας όλων των μέτρων ασφαλείας και εργασιών όπως μας υποδείχθηκαν κατά τη συζήτηση με τις αρμόδιες υπηρεσίες, μεταξύ άλλων τις εργασίες για τον ασφαλή διαχωρισμό των φιλάθλων των δυο ομάδων με κιγκλιδώματα.

Για λόγους που δεν μπορούν να γίνουν πλέον αντιληπτοί και ξεφεύγουν από τη σφαίρα της λογικής, οι αρμόδιες αρχές απορρίπτουν το δίκαιο αίτημα μας,  εφαρμόζοντας περιορισμούς ισχύοντες μόνο για το Τσίρειο Στάδιο και στερούν από τους φιλάθλους μας την παρουσία τους στο γήπεδο.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού ουδεμία ευθύνη φέρει για την αρνητική έκβαση αυτής της προσπάθειας, όμως ως ελάχιστη έκφραση σεβασμού προς τον κόσμο μας δεσμευόμαστε να επανέλθουμε επί του θέματος εντός των επόμενων ημερών καθώς μόνο ως εχθρική μπορεί να χαρακτηριστεί η αντιμετώπιση της οποίας τυγχάνει η ομάδα μας και ο κόσμος της.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση