ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Έξι εβδομάδες εκτός ο Κατελάρης

Ποια τα νέα για τον Αλεσάμι

Ιατρικό δελτίο εξέδωσε ο Απόλλωνας, ο οποίος ενημερώνει σχετικά με τους τραυματισμούς των Κατελάρη και Αλεσάμι. Ο Κύπριος διεθνής υπέστη συνδεσμική κάκωση γόνατος και κάκωση μηνίσκου, με την επάνοδο του αναμένεται γύρω στις έξι εβδομάδες, ενώ ο Νορβηγός υπέστη συνδεσμική κάκωση ποδοκνημικής και σύμφωνα με τη λεμεσιανή ομάδα η χρονική διάρκεια της απουσίας του θα εκτιμηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο. 

Αναλυτικά:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας για την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών:

Ο Φάνος Κατελάρης κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Σαββάτου (15/1) υπέστη συνδεσμική κάκωση γόνατος και κάκωση μηνίσκου. Ο ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει συντηρητική θεραπεία και η επάνοδός του αναμένεται γύρω στις έξι εβδομάδες.

Ο Χαϊτάμ Αλεσάμι υπέστη συνδεσμική κάκωση ποδοκνημικής κατά τη διάρκεια του αγώνα της Κυριακής (16/1) με αντίπαλο την Ομόνοια. Ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε έλεγχο με MRI και η χρονική διάρκεια της απουσίας του θα εκτιμηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση