ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
24° Λευκωσία,
27 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Απόλλων: «Έχει εξασφαλιστεί μέρος της ανατολικής εξέδρας»

Αρχίζει αύριο (18/5) η προπώληση

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Απόλλωνας, που ενημέρωσε ότι αύριο θα αρχίσει η προπώληση των εισιτηρίων για το τελευταίο ματς της χρονιάς με την ΑΕΚ κι ενώ έχει εξασφαλιστεί μέρος της ανατολικής εξέδρας.

Αναλυτικά:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει ότι το πρωί της Τετάρτης (18/05) θα ξεκινήσει η προπώληση εισιτηρίων του αγώνα της 10ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του πρωταθλήματος Cyta με αντίπαλο την ΑΕΚ ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή (22/05 – 19:00), στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό.

Ενημερώνουμε ότι μετά από συνεννόηση με όλους τους εμπλεκόμενους έχει εξασφαλιστεί μέρος της ανατολικής εξέδρας για να ικανοποιηθούν οι ανάγκες του φίλαθλου κοινού της ομάδας μας και ως εκ τούτου ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση της ΑΕΚ Λάρνακας και τις αρχές του ΓΣΟ για τη συνεργασία.

Η προπώληση θα γίνεται διαδικτυακά μέσω του https://tickets.apollon.com.cy/ και για καλύτερο έλεγχο της διαδικασίας ο αριθμός των διαθέσιμων online εισιτηρίων θα είναι περιορισμένος.

Πιο κάτω επισυνάπτεται το σχεδιάγραμμα με τους τομείς οι οποίοι αναλογούν στους φίλους της ομάδας μας και διακρίνονται με μπλε χρώμα.


Επίσης, οι φίλοι της ομάδας μας θα μπορούν να εξυπηρετηθούν και από το Apollon Official Store.
Το ωράριο του καταστήματος:

Τετάρτη: 9:00π.μ.–6:00μ.μ.
Πέμπτη: 9:00π.μ.–7:00μ.μ.
Παρασκευή: 9:00π.μ.–7:00μ.μ.
Σάββατο: 9:00π.μ.–5:00μ.μ.
Κυριακή: 10:00π.μ–2:00μ.μ

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:
Κανονικό: 12 ευρώ
Μαθητικό: 8 ευρώ
Παιδικό: 1 ευρώ

Παρακαλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας όπως εξασφαλίσουν έγκαιρα το εισιτήριο τους για αποφυγή ταλαιπωρίας.

Για την έκδοση εισιτήριου απαιτείται κάρτα φιλάθλου, καθώς από τις 25/8/2018 τέθηκε σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και το σύστημα έκδοσης εισιτήριων δεν θα επιτρέπει την έκδοση εισιτήριου χωρίς την κάρτα φιλάθλου.

Η έκδοση της κάρτας φιλάθλου μπορεί να γίνει και διαδικτυακά στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://theasis.cy.net/koa/el/home/.

Οι κάρτες φιλάθλου έχουν ανανεωθεί αυτόματα και ισχύουν κανονικά.

Άτομα ηλικίας κάτω των 14 ετών δεν χρειάζονται κάρτα φιλάθλου, ωστόσο θα πρέπει να καταγράφονται σε ειδικό ονομαστικό κατάλογο κατά την είσοδο τους στο γήπεδο.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας συμπεριλαμβάνεται στα Εισιτήρια Διαρκείας 2021-22.

Σύμφωνα με το διάταγμα του Υπουργείου Υγείας στις 18/02/2022, ισχύουν τα ακόλουθα για την είσοδο των φιλάθλων στα στάδια.

Επιτρέπεται η παρουσία θεατών σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, με πληρότητα 85% της χωρητικότητας του γηπέδου ενώ από την Κυριακή (15/05) αναστάλθηκε η υποχρεωτική επίδειξη του Safepass κατά την είσοδο στο γήπεδο.

Τονίζεται ότι:

– Κατά την άφιξη και αποχώρηση των φιλάθλων, πρέπει να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

– Δεν συνίσταται η προσέλευση ατόμων εάν ανήκουν σε οποιαδήποτε ευπαθή ομάδα.– Λόγω και της καθυστέρησης που πιθανό να παρατηρείται για τον έλεγχο των στοιχείων κατά την είσοδο, καλούνται οι θεατές να προσέρχονται έγκαιρα στο στάδιο, ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα.

– Οι φίλοι της ομάδας μας θα εισέρχονται στο γήπεδο από τη Θύρα 1 και τη Θύρα 2 της Δυτικής κερκίδας και από τη Θύρα 4 της Ανατολικής κερκίδας.

– Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο και από την είσοδο δίπλα από τα γραφεία του Γ.Σ.Ο.

– Οι κάτοχοι της κάρτας ELITE και VIP έχουν την δυνατότητα να σταθμεύσουν το αυτοκίνητό τους στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους όπως φαίνονται στο πιο κάτω σχεδιάγραμμα.


Η είσοδός τους στο στάδιο θα γίνεται από την είσοδο των VIP.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση