ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Έχει… χρωστούμενα!

Το ξέρει και ο ίδιος αυτό

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Μέχρι τις 30 Απριλίου έχουν παραταθεί τα περιοριστικά μέτρα, όπως εξάγγειλε χθες βράδυ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης. Συνεπώς, ούτε και οι ομάδες θα μπορούν να προπονούνται, αλλά ούτε ακόμα γνωρίζουμε εάν θα έχουμε ξανά πρωτάθλημα.

Ευχή όλων μας βέβαια, είναι να περάσει πρώτα αυτή η πανδημία και μετά βλέπουμε γι’ αυτά. Πάντως, πρόθεση της ΦΙΦΑ, ΟΥΕΦΑ και βέβαια της ΚΟΠ είναι, εάν το επιτρέψουν οι συνθήκες, να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Όπως και να ‘χει, στον Απόλλωνα βρίσκονται σε αναμονή και περιμένουν τις εξελίξεις πάνω σ’ αυτό το κομμάτι, έτσι ώστε να κάνουν τις ανάλογες ενέργειες.

Οι παίκτες προπονούνται ατομικά στο σπίτι και αν με το καλό επιτρέψουμε στην δράση, τότε ο Σωφρόνης Αυγουστή θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, εκτός από ένα. Τον Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Ο Ελλάδίτης επιθετικός, τιμωρήθηκε με τρεις επιπλέον αγωνιστικές από τον Αθλητικό Δικαστή και έχει εκτίσει μόνο την μία. Χρωστά ακόμη δύο, που λέμε.

Ο 26χρονος άσος, έχει πολλά… χρωστούμενα βέβαια, ας το δούμε λίγο στην πλάκα. Διότι, είναι ένας παίκτης με πολύ καλά στοιχεία, τα οποία δεν έβγαλε στον Απόλλωνα ακόμα.

Ξεκίνησε πάρα πολύ καλά την θητεία του, με εξαιρετικά παιχνίδια στην Ευρώπη, ωστόσο δεν είχε την ανάλογη συνέχεια. Από την μία οι αλλαγές στην ομάδα, το 3-4-3 που εφάρμοσε ο Σωφρόνης που δεν τον βόλευε, ήταν κάποιοι από τους λόγους.

Όμως, κανείς δεν μπορεί να πει την παραμικρή κουβέντα παρά μόνο ότι δεν βοήθησε την ομάδα, ξέροντας την αξία του. Το ίδιο μπορεί να πιστεύει και ο ίδιος. Ωστόσο, όλοι έχουν την ίδια γνώμη, κι αυτή δεν έχει αλλάξει καθόλου. Ότι είναι πολύ καλός παίκτης…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X