ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Εξαιρετικά αβέβαιο το μέλλον του Ρομπέρζ

Οι επόμενες μέρες θα φέρουν ουσιαστικές εξελίξεις

Οι σημερινές εξελίξεις στον Απόλλωνα με τον Γάλλο αμυντικό Βαλεντίν Ρομπέρζ αναμένεται να φέρουν καταιγιστικές εξελίξεις τις αμέσως επόμενες μέρες. Το όλο θέμα παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και δεν μπορούν να γίνουν σαφείς εκτιμήσεις για το τι μπορεί να συμβεί στη συνέχεια.

Οι δηλώσεις των Φανούριου Κωνσταντίνου και Σωφρόνη Αυγουστή πριν και μετά την διάρκεια του αποψινού αγώνα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα δίνουν την πραγματική διάσταση του όλου θέματος την δεδομένη στιγμή.

Η ομάδα της Λεμεσού διατηρεί συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή μέχρι το 2022 και για να αποχωρήσει ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός θα πρέπει να αποζημιωθεί οικονομικά ο λεμεσιανός σύλλογος. Από την άλλη, η φημολογία και η ψιθυρολογία αυτές τις μέρες οργιάζει και αναφέρει πως ο Ρομπέρζ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον άλλης μεγάλης ομάδας του ποδοσφαίρου μας.

Αυτή η ομάδα είναι η Ομόνοια. Οι «πράσινοι» καλοβλέπουν την περίπτωση του εδώ και αρκετό καιρό και ενδιαφέρονται πολύ έντονα για την απόκτησή του. 

Οι επόμενες μέρες θα φέρουν τα νεότερα στο όλο θέμα. Για την ώρα, το μέλλον του Ρομπέρζ στον Απόλλωνα μοιάζει εξαιρετικά αβέβαιο και η αποχώρηση του είναι πιο πιθανή από ποτέ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X