ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Έτσι θα αξιοποιήσει τον Λάρσον

Ο Σουηδός μπορεί να μην έχει έρθει ακόμα Κύπρο, αλλά εκτός απροόπτου θα φορέσει την κυανόλευκη

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

stravrouo@sppmedia.com

Τέσσερις προσθήκες έκανε ο Απόλλωνας το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο δεν απομένουν πολλά πράγματα για να ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός των «κυανόλευκων» της Λεμεσού, καθώς η απόκτηση του Ντάνιελ Λάρσον θεωρείτε τελειωμένη υπόθεση.

Ο Σουηδός κάνει διακοπές στην Μύκονο με την σύζυγο του και τις επόμενες μέρες αναμένεται να έρθει στο νησί μας για τα διαδικαστικά και τις σχετικές υπογραφές.

Από ΄κει και πέρα, η αναζήτηση είναι για νεαρούς παίκτες β’ καταλόγου, καθώς δεν υπάρχουν κενές θέσεις για τον α’ κατάλογο. Με την προσθήκη του Λάρσον, πάμε στους 16, αλλά είναι δεδομένη η αποχώρηση του Σελίμοβιτς.

Άρα, για να γίνει νέα προσθήκη στον α’ κατάλογο θα πρέπει να φύγει ο Ενσούε, που για την ώρα είναι με την ομάδα στις Πλάτρες και ακολουθεί το πρόγραμμα προετοιμασίας.

Γι’ αυτό έχουν επικεντρωθεί για παίκτες β’ καταλόγου και ψάχνουν ένα αμυντικό, ένα μέσο και ένα επιθετικό.

Αναφορικά με τον Λάρσον, ο Σωφρόνης Αυγουστή υπολογίζει πάρα πολύ τον Σουηδό στο πλάνο του. Ο Κύπριος τεχνικός θεωρεί ότι ο 33χρονος επιθετικός θα δώσει κάτι το ξεχωριστό στην γραμμή κρούσης.

Βασικά, τον υπολογίζει αρχικά για ρόλο κρυφού κυνηγού, αλλά και για τα άκρα της επίθεσης, καθώς είναι η θέση που έπαιξε περισσότερα παιχνίδια.

Γενικά, είναι ένας ποιοτικός παίκτης που τα συνδυάζει όλα. Μπορεί να οργανώσει, αλλά και να σκοράρει ταυτόχρονα. Και θεωρεί ότι με τους Ντιγκινί, Νταμπό, Μπένσοπ και Γιαννιώτα θα δημιουργήσουν μία δυνατή επιθετική γραμμή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση