ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Επιθετικό… πρώτο ράφι

Βρήκαν φορ που έπαιξε σε ψηλό επίπεδο

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Ο Απόλλωνας έχει ολοκληρώσει τρεις μεταγραφές σε αυτή την μεταγραφική περίοδο και ψάχνει για την τέταρτη προσθήκη, η οποία θα αφορά επιθετικό, όπως επιβεβαιώνεται πλέον και επισήμως.

Σε προηγούμενα μας ρεπορτάζ αναφέραμε ότι οι «κυανόλευκοι» κοιτάζουν και για νεαρό επιθετικό, ο οποίος να μπορεί να εγγραφεί στον β΄ κατάλογο, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να διαγραφεί κάποιος από το ρόστερ.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν εντοπίσει μία εξαιρετική περίπτωση

Οι τελευταίες πληροφορίες ωστόσο, αναφέρουν ότι οι περιπτώσεις που κοιτάζουν είναι του α’ καταλόγου, διότι θέλουν να φέρουν έμπειρο επιθετικό, ο οποίος να κάνει την διαφορά.

Θέλουν βασικά επιθετικό που θα έχει το γκολ και που θα καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Ζελάγια. Έ χει γίνει η προσθήκη του Μπένσοπ, αλλά θέλουν ακόμη ένα, έτσι ώστε να είναι σίγουροι ότι δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα στο σκοράρισμα.

Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν εντοπίσει μία εξαιρετική περίπτωση, την οποία δουλεύουν τις τελευταίες ημέρες και αισιοδοξούν ότι τον πείσουν να έρθει στην Κύπρο.

Πρόκειται για περίπτωση ποδοσφαιριστή που έπαιξε σε πιο ψηλό επίπεδο και είναι λογικό να μην είναι εύκολο να τον πείσεις να έρθει στην Κύπρο.

Σε περίπτωση που έρθει, τότε θα χρειαστεί να αποχωρήσει κάποιος από το ρόστερ, με τον Σαρδινέρο να είναι το πρώτο φαβορί, χωρίς να αποκλείεται να αποχωρήσει κάποιος άλλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X