ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Επιστροφές… και πρόγραμμα «φωτιά»

Τα αγωνιστικά νέα και οι αγώνες του επόμενου μήνα

Κωνσταντίνος Νικολάου

Κωνσταντίνος Νικολάου

nikolaouk@sppmedia.com

Στο καλύτερο χρονικό σημείο ήρθε η διακοπή για τον Απόλλωνα, αφού τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ευρώπη και πρωτάθλημα έχουν φέρει κούραση, αλλά και αρκετούς τραυματισμούς. Ως εκ τούτου, αυτό το διάστημα προσφέρεται για κάποιους παίκτες όπως πάρουν τις απαραίτητες ανάσες, αλλά και για ορισμένους άλλους ούτως ώστε να ξεπεράσουν πλήρως το όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν.

Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, εκφράζεται η αισιοδοξία ότι με την επανέναρξη θα είναι διαθέσιμοι οι Ζράντι, Βα, Χέντι, Νταμπό και Ντιγκινί που έχασαν τα τελευταία ματς, όπως και ο Ογκεντά ο οποίος έμεινε στον πάγκο κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Προβληματισμό φέρνει ο τραυματισμός του Μπα, καθώς αναμένεται να καθυστερήσει περισσότερο η επιστροφή του, με αποτέλεσμα ο Ίλιεφ να έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει τη θέση του Ρομπέρζ (όταν αγωνιστεί με την Εθνική) στον κατάλογο Α. Επίσης, ερωτηματικό αποτελεί η κατάσταση του Φιλιώτη, όπως και του Πίττα, ο οποίος αποχώρησε ως τραυματίας από την αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Αν και ακόμη να ξεκαθαρίσει εντελώς το σκηνικό, είναι δεδομένο ότι ο Καταλά θα έχει σαφώς περισσότερες επιλογές ενόψει του (πολύ) απαιτητικού προγράμματος που ακολουθεί.

Πιο αναλυτικά: Ο πρώτος αγώνας των «κυανόλευκων» θα διεξαχθεί στο Τσίρειο απέναντι στην Πάφο για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ ακολουθούν τα παιχνίδια με Αλκμαάρ (εκτός, 06/10), Ανόρθωση (εκτός), Αλκμαάρ (εντός, 13/10), Άρη (εντός), Ολυμπιακό (εκτός), Ντνίπρο (εκτός, 27/10), ΑΠΟΕΛ (εντός) και Βαντούζ (εντός, 03/11)! 

Αξίζει να σημειωθεί πως παρότι δεν έγιναν γνωστές οι ημερομηνίες για τις επόμενες αγωνιστικές στο εγχώριο πρωτάθλημα... εκτός απροόπτου η σειρά των αγώνων θα είναι η πιο πάνω.

Μιλάμε δηλαδή για εννέα αναμετρήσεις που θα γίνουν σε διάστημα μόλις ενός μήνα και... όπου η μια αναμένεται να έχει πιο υψηλό βαθμό δυσκολίας από την άλλη! Χωρίς αμφιβολία λοιπόν, αυτή η διακοπή αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για ανασύνταξη στους περσινούς πρωταθλητές, που ευελπιστούν ότι με τις επιστροφές τα πράγματα θα είναι ακόμη καλύτερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση