ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Επιστρέφει η Κλουζ για Ρομπέρζ

Η πρωταθλήτρια Ρουμανίας θέλει τον Γάλλο αμυντικό και κατέθεσε ήδη επίσημη πρόταση

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Τα δεδομένα για τον Βαλεντίν Ρομπέρζ είναι πλέον ξεκάθαρα, καθώς όπως ανέφερε ο υπεύθυνος επικοινωνίας των «κυανόλευκων» Φανούριος Κωνσταντίνου, ο Γάλλος αμυντικός δεν θα συνεχίσει στον Απόλλωνα και ήδη του δόθηκε άδεια για να φέρει πρόταση στην ομάδα για να παραχωρήσει.

Ξανασμίγουν οι κορυφαίοι;

Μάλιστα, τόνισε ότι ήδη υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται και μάλιστα υπάρχει ήδη πρόταση στα γραφεία της εταιρείας, η οποία ικανοποιεί τον Απόλλωνα, αλλά όχι τον ίδιο τον παίκτη. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, www.24sports.com.cy, η πρόταση αυτή είναι και πάλι από την Κλουζ.

Θυμίζουμε ότι η πρωταθλήτρια Ρουμανίας ήθελε και πέρσι τον Γάλλο αμυντικό και έκανε πρόταση στον Απόλλωνα, αλλά δεν προχώρησε καθώς υπήρχαν τα ίδια δεδομένα. Η πρόταση ικανοποιούσε την ομάδα της Λεμεσού, άλλα όχι τον παίκτη.

Μένει να δούμε πλέον την κατάληξη της υπόθεσης αυτής, καθώς από την στιγμή που είναι επίσημο το διαζύγιο με τον Ρομπέρζ, ενδεχομένως να έρθουν κι άλλες προτάσεις στα γραφεία του Απόλλωνα.

Να σημειώσουμε ότι στην Κλουζ αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια, ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα και συμπαίκτης του Ρομπέρζ, Πάολο Βινίσιους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X