ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Επίσημο αίτημα για ξένους διαιτητές

Προχώρησε στην κατάθεση πρότασης προς την ΚΟΠ

Εδώ και μερικές μέρες το θέμα που βρίσκεται στην κορυφή της επικαιρότητες είναι οι ξένου διαιτητές στο πρωτάθλημα μας. Ο Απόλλωνας είχε ενημερώσει μετά το τέλος του παιχνιδιού με το ΑΠΟΕΛ πως θα επιδιώξει την κάθοδο ξένων διαιτητών στα ντέρμπι.

Πλέον η ομάδα της Λεμεσού προχώρησε στην αποστολή συγκεκριμένης επιστολής προς την ΚΟΠ για το θέμα των διαιτητών. Πλέον το όλο θέμα αναμένεται να συζητηθεί στα ενδότερα της Κυπριακής Ομοσπονδίας και την ίδια στιγμή θα εμπλακούν στην συζήτηση και οι άλλες μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε πως η Ομόνοια δεν είναι αρνητική σε μια τέτοια εξέλιξη, ενώ τόσο το ΑΠΟΕΛ όσο και η Ανόρθωση αλλά και η ΑΕΚ θα μπουν στην συζήτηση και θα αξιολογήσουν τα δεδομένα που θα έχουν μπροστά τους πριν λάβουν την οποιαδήποτε απόφαση. Ερωτηματικό παραμένει η στάση της ΑΕΛ.

Πάντως ο σύνδεσμος διαιτητών δεν επιθυμεί μια τέτοια εξέλιξη ενώ όπως ανάφερε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 o πρόεδρος του συνδέσμους, Γιώργος Πάπουτσος, η κάθοδος ξένων διαιτητών είναι δύσκολο να συμβεί τώρα, ενώ σημείωσε πως «Δεν είναι σωστό λίγο πριν την νέα εποχή με VAR να μιλούμε για ξένους διαιτητές». 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X