ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Καλή αρχή, καλύτερη συνέχεια…

Θετικά αξιολογούνται οι πρώτοι μήνες της θητείας της νέα διοίκησης

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Θα μπορούσε να γράψω πάλι είτε για τον Γιάννη Πετράκη, είτε για κάτι άλλο που αφορά την ποδοσφαιρική ομάδα του Απόλλωνα. Ωστόσο, μετά την χθεσινή ανακοίνωση του σωματείου, με την οποία εξάγγειλε ένα σημαντικό έργο (δες εδώ), θα σχολιάσω αυτό το γεγονός και όχι μόνο.

Η ανακαίνιση του σωματείου και η δημιουργία ενός καφέ-εστιατορίου ήταν κάτι που το ακούσαμε εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ωστόσο μείναμε στα λόγια και καμία πράξη.

Βλέποντας ωστόσο τις εικόνες, σου δίνει την εντύπωση ότι κάτι καλό θα γίνει. Κάτι αλλάζει βασικά. Η αλήθεια είναι ότι είδα εδώ και αρκετό καιρό αυτές τις εικόνες, αλλά δεν μπήκα στην διαδικασία να γράψω κάτι, διότι έχω ακούσει πάρα πολλά όλα αυτά τα χρόνια για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Επί της ουσίας όμως, δεν είναι ακόμα μία εξαγγελία, αλλά το έργο θα γίνει κανονικά, καθώς έχουν διευθετηθεί τα πάντα, πριν εκδοθεί η χθεσινή ανακοίνωση. Και είναι πολύ σημαντικό, διότι η εικόνα του σωματείο ήταν καταθλιπτική και θα έπρεπε να γίνει κάτι.

Αυτό το πιστώνεται η νέα διοίκηση του σωματείου, η οποία έτρεξε από την αρχή αυτό το έργο και κατάφερε να βρει τους τρόπους για να κυλίσει το νερό στο αυλάκι. Το σημαντικό είναι να μην προκύψει κανένα απρόοπτο και το έργο να παραδοθεί στην ώρα του και το οίκημα του σωματείου να αλλάξει όψη.

Γενικά, το σωματείο έχει μεγάλη ανάγκη για αλλαγή, όχι μόνο στην όψη, αλλά στο γενικό πλαίσιο. Και το τελευταίο διάστημα διαπιστώνουμε ότι γίνονται πράγματα τα οποία είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Το βασικό είναι ότι δεν υπάρχει αδιαφορία και γίνεται προσπάθεια για να λύνονται όλα τα ζητήματα.

Δεν είναι της ώρας να επεκταθώ περισσότερο, αλλά η γενική μου εκτίμηση, ζώντας καθημερινά τα θέματα του σωματείου, η νέα διοίκηση ξεκίνησε θετικά την θητεία της. Και δεν το λέω αυτό, γιατί εξάγγειλε την ανακαίνιση του σωματείου, αλλά για τον τρόπο που διαχειρίζεται τα ζητήματα.

Βέβαια, θα πρέπει να γίνουν αρκετά πράγματα για να φτάσει ο Απόλλωνας στα επίπεδα που αρμόζει στην ιστορία του, αλλά θεωρώ ότι τα πράγματα έχουν τοποθετηθεί στην σωστή τους βάση. Η ουσία όμως είναι να υπάρχει συνέχεια και να γίνει γενική αναβάθμιση του σωματείου, διότι ήταν κάτι που χρειάζονταν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση