ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Ενημέρωση για Αλεσάμι

Τα δεδομένα με τους τραυματίες

Επίσημη ενημέρωση από τον Απόλλωνα για τον τραυματισμό του Αλεσάμι αλλά και για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο.

Αναλυτικά:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας για την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Δύο τραυματισμοί προέκυψαν μετά την προπόνηση της Δευτέρας (06/02) με τον έναν να κρίνεται ως πολύ σοβαρός.

Ο Χαϊτάμ Αλεσάμι χάνει τη χρονιά αφού υπέστη ολική ρήξη οπίσθιου χιαστού και κάκωση του έσω πλαγίου συνδέσμου μετά από σύγκρουση στην προπόνηση της Δευτέρας.

Ο Χάρης Μαυρίας υπέστη μωλωπισμό στον μηρό και η συμμετοχή του στην αποστολή του αγώνα της Πέμπτης με αντίπαλο την Καρμιώτισσα χαρακτηρίζεται αμφίβολη.

Σε ότι αφορά τον Ίσρα Κολ η πορεία του εξελίσσεται όπως αναμενόταν και η επάνοδός του στην αγωνιστική δράση αναμένεται σε δύο εβδομάδες.

Οι Χάμπος Κυριάκου και Βαλεντίν Ρομπέρζ αισθάνονται πολύ καλύτερα καθώς ακολουθούν μέρος του κανονικού προγράμματος προπόνησης. Η παρουσία τους ωστόσο στην αποστολή για τον αγώνα της Πέμπτης με αντίπαλο την Καρμιώτισσα (07/02), κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη λόγω της απουσίας τους το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Πήρε ψηλά τον Απόλλωνα

Πήρε ψηλά τον Απόλλωνα

Η διακύβευση για τον νέο ιδιοκτήτη -εάν αποχωρήσει ο Νίκος Κίρζης- θα είναι να διατηρήσει την ομάδα σε επαγγελματικά επίπεδα ...
Πανίκος Κωνσταντίνου
 |  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ