ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Ενεργοποιεί τον Γιαννιώτα

Ο Ελλαδίτης έμεινε στον πάγκο στους τελευταίους δύο αγώνες

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Στα τελευταία δύο παιχνίδια ο Σωφρόνης Αυγουστή αποφάσισε να αλλάξει το αγωνιστικό πλάνο του Απόλλωνα με στόχο να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας μέσα στο γήπεδο.

Ο Κύπριος τεχνικός επέλεξε ένα πλάνο 3-4-3 και η ομάδα δείχνει να βρίσκει ρυθμό, καθώς σε γενικές γραμμές ήταν καλή, τόσο με την ΕΝΠ, όσο και με το ΑΠΟΕΛ.

Είναι ένα νέο σχήμα για τον Απόλλωνα και όταν αφομοιωθεί καλύτερα από τους παίκτες, τότε υπάρχει η εκτίμηση ότι ο Απόλλωνας θα είναι ακόμα καλύτερος στην συνέχεια.

Με αυτό το σχήμα έμεινε στον πάγκο ο Γιάννης Γιαννιώτας, καθώς ήθελε να παίξει με τους Παπουλή, Περέιρα πίσω από τον Γκακπέ. Ωστόσο, όταν απέσυρε τον Αργεντινό στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ και έβαλε μέσα στον Ελλαδίτη, ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος και πιο εκρηκτικός.

Έχουμε την εντύπωση ότι, αργά ή γρήγορα θα δούμε τον Γιαν-Γιαν να παίρνει ξανά φανέλα βασικού και να έχει τον ρόλο που είχε στο περασμένο ντέρμπι. Να ξεκινά από δεξιά, αλλά να συγκλίνει προς τα μέσα, έτσι ώστε να δίνει χώρο στον Πέδρο να ανεβαίνει.

Το ευχάριστο για τον Σωφρόνη είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα, αν εξαιρέσουμε αυτό του Ρομπέζ και του Ψύχα, άρα έχει την δυνατότητα να δοκιμάσει ότι θέλει στο γήπεδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X