ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Ένας... για πρωτάθλημα

Ο στόχος της διοίκησης στο θέμα του προπονητή

24sports team

info@24sports.com.cy

Η προσπάθεια της διοίκησης Νίκου Κίρζη για την άμεση εξεύρεση του αντικαταστάτη του Γιάννη Πετράκη στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, εδώ και κάποιες μέρες.

Όσοι έχουν το διοικητικό πρόσταγμα στην λεμεσιανή ομάδα, καλούνται να βρουν τον κατάλληλο τεχνικό, ο οποίος θα μπορέσει να οδηγήσει την ομάδα σε επιτυχίες και κατακτήσεις τίτλων, την επόμενη σεζόν σε εγχώριο επίπεδο. Επιπρόσθετα, αν ο εκλεκτός καταφέρει να φέρει τον Απόλλωνα στους ομίλους του νεοσύστατου Europa Conference League, τότε αυτό θα είναι ένα... ονειρικό σενάριο για όλους.

Ονόματα πολλά αξιολογούνται από τους αρμοδίους και άλλα τόσα τους έχουν ήδη προταθεί από μάνατζερ. Η στόχευση είναι να προσληφθεί ένας προπονητής από το εξωτερικό, με εμπειρία και παραστάσεις πρωταθλητισμού και ο λόγος που δεν προκύπτει βιασύνη, είναι μάλλον επειδή οι κυανόλευκοι περιμένουν να ολοκληρωθούν κάποια πρωταθλήματα για να υπάρχουν ελεύθεροι τεχνικοί στο... παζάρι.

Αν βρεθεί κάποιος που να διαθέτει όλο το «πακέτο», τότε στον Απόλλωνα δεν θα διστάσουν να του προσφέρουν και ένα πολύ καλό συμβόλαιο, από οικονομικής πλευράς. Όσο δύσκολο και αν φαντάζει αυτό, αυτός είναι ο στόχος του προέδρου της εταιρείας και των συνεργατών του. Τα νεότερα δεν θα αργήσουν να γνωστοποιηθούν, καθώς ο χρόνος πιέζει και ο προγραμματισμός θα πρέπει να αρχίσει να υλοποιείται άμεσα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση