ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Ένα μηχανάκι στο χώρο του κέντρου

Το προφίλ του Ρέσιο

Το κεφάλαιο προπονητής βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στον Απόλλωνα, με τη θέση του Τσόρνιγκερ στον πάγκο της ομάδας να είναι επισφαλής, όμως την ίδια ώρα τρέχουν οι εξελίξεις και στο μεταγραφικό. Τα ονόματα των Ρέσιο και Χέντι έχουν δει το φως της δημοσιότητας κι όλα δείχνουν πως πρόκειται για δυο περιπτώσεις που απασχολούν έντονα τους πρωταθλητές.

Οι πληροφορίες θέλουν τον Ισπανό να έρχεται στα επόμενα 24ωρα στην Κύπρο προκειμένου οι διαπραγματεύσεις να μπουν στην τελική ευθεία και να ξεκαθαρίσει αν θα υπάρξει συμφωνία ή όχι. Γενικότερα ο 31χρονος Ισπανός μοιάζει ιδανική περίπτωση για τους πρωταθλητές καθώς κουβαλά μαζί πολλές εμπειρίες απ’ το κορυφαίο επίπεδο (242 συμμετοχές στην La Liga).

Πρόκειται για ένα μηχανάκι στο χώρο του κέντρου ο οποίος αγωνίζεται τόσο ως box to box όσο και ως αμυντικό χαφ. Οι αναφορές στην Ισπανία σημειώνουν πως ο Ρέσιο είναι παίκτης αθόρυβης δουλειάς. Δυνατό του σημείο η ανάκτηση της μπάλας, ενώ το γεγονός πως βάζει το πόδι του στη φωτιά ασφαλώς λειτουργεί υπέρ του. Τρέχει ασταμάτητα και διαβάζει καλά το παιχνίδι του αντιπάλου, έχοντας σωστές τοποθετήσεις. Στον αντίποδα η μεγαλύτερη αδυναμία του είναι οι εναέριες μονομαχίες, όμως εκ των πραγμάτων αυτό δεν αποτελεί το σημαντικότερο κριτήριο για έναν ποδοσφαιριστή στο χώρο του κέντρου.

Στις επόμενες μέρες θα διαφανεί αν τελικά το πρόσφορο έδαφος που υπάρχει θα εξελιχθεί σε συμφωνία με τον Ρέσιο να βάζει την υπογραφή σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση