ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Απόλλων: Ένα διαφορετικό ντέρμπι

Τα πλάνα του Σωφρόνη για το ΑΠΟΕΛ

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Ακόμη ένα ντέρμπι έχει σήμερα ο Απόλλωνας. Ένα διαφορετικό ντέρμπι από τα προηγούμενα, καθώς είναι πρώτο παιχνίδι κυπέλλου με το ΑΠΟΕΛ και εκτός από νίκη, θέλεις να κερδίσεις χωρίς να δεχτείς γκολ.

Όπως ανέφερε στην χθεσινή δημοσιογραφική διάσκεψη ο Σωφρόνης Αυγουστή, δεν τους παρασύρει καθόλου το γεγονός ότι το ΑΠΟΕΛ δεν βρίσκεται στην καλύτερη του αγωνιστική κατάσταση.

Θα ήταν το μεγαλύτερο λάθος να μπει στο γήπεδο με αυτό το σκεπτικό, γιατί θα βρεθεί προ εκπλήξεως και στον Απόλλωνα ούτε που το σκέφτονται αυτό.

Ενόψει του σημερινού αγώνα, ο Μάρκοβιτς βρίσκεται εκτός αποστολής. Ενσούε, Χάμπιος και Γιούστε, βρίσκονται με την ομάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αγωνιστούν.

Ενσούε και Χάμπος είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και έχουν ελπίδες να βρίσκονται στην ενδεκάδα. Με αυτά τα δεδομένα, ο Κύπριος τεχνικός θα επαναφέρει το 3-4-3, με τον Μολ να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια.

Η τριάδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Σελίμοβιτς, Σάλαϊ και ένα εκ των Εσνούε ή Αντωνιάδη. Στον άξονα θα είναι ο Σακέτι και ένας εκ των Περέιρα ή Χάμπου.

Από ‘κει και πέρα, Παπουλής και Γιαννιώτας θα κινούνται πίσω από τον Σερζ Γκακπέ που θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης.

Στην αποστολή βρίσκονται και τα νέα αποκτήματα, Μπένσοπ και Ντένιτς, που δεν αποκλείεται να τους δώσει χρόνο συμμετοχής ο Σωφρόνης.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X