ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Μεγάλο στοίχημα…

Η περίπτωση του απασχολεί αρκετά τους «κυανόλευκους»

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Με τους περισσότερους από τους διεθνείς να επιστρέφουν, ο Απόλλωνας συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Εθνικό στο Δασάκι. Οι «κυανόλευκοι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες, κάνοντας την δική τους αντεπίθεση.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή προετοιμάζει την ομάδα του και περιμένει τα νεότερα από τους τραυματίες. Ο Περέιρα έχει ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, αλλά η επιστροφή του στην ομάδα θα γίνει σταδιακά. Καλύτερα είναι και ο Γιούστε, αλλά εάν δεν είναι απόλυτα έτοιμος δεν θα ρισκάρουν την συμμέτοχή του.

Αναφορικά με τους Γκακπέ, Βασιλείου και Αντωνιάδη, έχουν ξεπεράσει τα μυϊκά προβλήματα που αντιμετώπιζαν και πλέον μπήκαν σε πορεία επιστροφής στα γήπεδα. Θα ανεβάζουν καθημερινά ρυθμούς προπόνησης, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα σε θέση να αγωνιστούν κόντρα στον Εθνικό.

Η περίπτωση του Περέιρα είναι ένα μεγάλο στοίχημα για όλους και κυρίως για τον Σωφρόνη Αυγουστή που πιστεύει πάρα πολύ στις ικανότητες του. Άλλωστε, το διάστημα που ήταν καλά, έδειξε δείγμα των ικανοτήτων του.

Επειδή πέρασε πάρα πολλά τους τελευταίους μήνες, γι’ αυτό χειρίζονται με προσοχή το θέμα του. Πάντως, η επιστροφή του θα δώσει ακόμα μία λύση μεσοεπιθετικά. Και με τις επιλογές που υπάρχουν για τα άκρα, θα τον βλέπουμε περισσότερο στον άξονα και δίπλα στον επιθετικό, διότι είναι παίκτης που σκοράρει και μπορεί να οργανώσει. 

Και δεν θα βλέπουμε αυτό που είδαμε πολλές φορές πέρσι, δηλαδή να παίζει στο δεξί άκρο της επίθεσης. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X