ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Ένα… Γιαννιώτα από αριστερά

Στις προτεραιότητες και η απόκτηση ενός αριστερού μπακ

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Μπήκαμε στον Δεκέμβρη, οπόταν πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος και σε όλες τις ομάδες κάνουν τις διεργασίες τους. Ο Απόλλωνας δεν αποτελεί εξαίρεση του κανόνα, παρόλο που επισήμως δεν λέχθηκε κάτι ακόμα πάνω στο μεταγραφικό κεφάλαιο. Βασικά, ο Φανούριος τόνισε ότι δεν είναι της ώρας να κάνουμε τέτοια συζήτηση.

Η αλήθεια είναι ότι ακόμα κι από τον καιρό που καθόταν στον πάγκο ο Σωφρόνης Αυγουστή, οι «κυανόλευκοι» βγήκαν στην αγορά για να αναζητήσουν τουλάχιστον δύο παίκτες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνουν μόνο δύο κινήσεις. Μπορεί να γίνουν περισσότερες, αλλά λιγότερες δεν το νομίζω.

Όπως και να ‘χει, η προτεραιότητες τους είναι ένας αριστερός μπακ, ο οποίος θα μπορεί να έχει ισορροπία στο παιχνίδι του. Δηλαδή, να είναι καλός αμυντικά, αλλά και να μπορεί να προωθείται για να βοηθά την ομάδα επιθετικά.

Από ‘κει και πέρα, στον μεταγραφικό σχεδιασμό υπάρχει η απόκτηση ενός εξτρέμ, ο οποίος να είναι καθαρά ακραίος. Κάτι σαν το Γιαννιώτα, αλλά να αγωνίζεται κυρίως από την αριστερή πλευρά.

Με την απόκτηση δύο τέτοιων ποδοσφαιριστών, αυτόματα θα μπορείς να έχεις και τον Αγκίρε να σου δίνει λύσεις τόσο σαν μπακ, όποτε χρειαστεί, αλλά θα είναι και επιλογή για πιο μπροστά.

Αυτές είναι οι προτεραιότητές, χωρίς να ξέρουμε τις εισηγήσεις που θα κάνει αργότερα ο Γιάννης Πετράκης, διότι όταν περνά ο καιρός μαθαίνει καλύτερα την ομάδα και μπορεί να θέλει και κάτι άλλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Απόλλων: Επιστροφή «Μάλε»

Απόλλων: Επιστροφή «Μάλε»

Μετά τον Παπου, τη διαφαινόμενη μεταγραφή Μπίσεσβαρ... ο Κύπριος αριστερός μπακ θα αποτελέσει τη τρίτη προσθήκη
Ονησίφορος Σταύρου
 |  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ