ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Ελεύθερη προπώληση με Ομόνοια

Ενημέρωση από τη Λεμεσιανή ομάδα

Ο Απόλλωνας ενημερώνει για την έναρξη της ελεύθερης προπώλησης εισιτήριων για τον αγώνα του αγώνα Super Cup κόντρα στην Ομόνοια.

Αναλυτικά:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει ότι άρχισε Γ’ φάση της προπώλησης εισιτηρίων του αγώνα Super Cup με αντίπαλο την Ομόνοια ο οποίος θα διεξαχθεί την Παρασκευή (12/08 – 20:30), στην ΑΕΚ Αρένα στη Λάρνακα.

Σε αυτή τη φάση έχει δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου όλο το φίλαθλο κοινό.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από το Apollon Official Store ενώ οι φίλοι της ομάδας μας θα μπορούν να εξυπηρετηθούν διαδικτυακά μέσω του https://tickets.apollon.com.cy/.

Οι φίλοι της ομάδας μας θα καταλάβουν την κεντρική και τη νότια κερκίδα του γηπέδου.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί από την ΚΟΠ ως εξής:

Κανονικό: 15 ευρώ

Μαθητικό: 10 ευρώ

Παιδικό: 1 ευρώ

Παρακαλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας όπως εξασφαλίσουν έγκαιρα το εισιτήριο τους για αποφυγή ταλαιπωρίας.

Για την έκδοση εισιτήριου απαιτείται κάρτα φιλάθλου, καθώς από τις 25/8/2018 τέθηκε σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και το σύστημα έκδοσης εισιτήριων δεν θα επιτρέπει την έκδοση εισιτήριου χωρίς την κάρτα φιλάθλου.

Η έκδοση της κάρτας φιλάθλου μπορεί να γίνει και διαδικτυακά στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://theasis.cy.net/koa/el/home/.

Οι κάρτες φιλάθλου έχουν ανανεωθεί αυτόματα και ισχύουν κανονικά.

Άτομα ηλικίας κάτω των 14 ετών δεν χρειάζονται κάρτα φιλάθλου, ωστόσο θα πρέπει να καταγράφονται σε ειδικό ονομαστικό κατάλογο κατά την είσοδο τους στο γήπεδο.

Σημειώνεται ότι ο αγώνας δεν συμπεριλαμβάνεται στα εισιτήρια διαρκείας 2022-23.

Σύμφωνα με το κυβερνητικό διάταγμα, η χρήση προστατευτικής μάσκας προσώπου είναι υποχρεωτική στους κλειστούς χώρους ενώ επιτρέπεται η παρουσία θεατών σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, με πληρότητα 85% της χωρητικότητας του γηπέδου.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Λεμεσού

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση