ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λευκωσία,
24 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Απόλλων: Εισιτήρια και στο Δασάκι

Πληροφορίες για τη διάθεση των εισιτηρίων

Mε ανακοίνωσή του ο Απόλλωνας ενημερώνει για τις λεπτομέρειες που αφορούν τη διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Εθνικό.

Αναλυτικά:

H Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας ότι οι είσοδοι και τα ταμεία του σταδίου στο Δασάκι για τον σημερινό αγώνα με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας, θα ανοίξουν στις 17:30.

Η προπώληση εισιτηρίων από το Apollon Official Store θα ολοκληρωθεί στις 16:00 ενώ θα συνεχιστεί από τα ταμεία του γηπέδου στις 17:30.

Η προπώληση συνεχίζεται διαδικτυακά μέσω του https://tickets.apollon.com.cy/ και θα ολοκληρωθεί στις 16:30.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί από την γηπεδούχο ομάδα ως εξής:

Κανονικό: 15 ευρώ
Μαθητικό: 10 ευρώ
Παιδικό: 1 ευρώ

Παρακαλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας όπως εξασφαλίσουν έγκαιρα το εισιτήριο τους για αποφυγή ταλαιπωρίας.

Σημαντικές πληροφορίες για όλους τους θεατές:

Τονίζεται ότι σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου και τις σχετικές ανακοινώσεις του Υπουργού Υγείας:

επιτρέπεται η είσοδος σε ποδοσφαιρικούς αγώνες μόνον για άτομα που έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα, για άτομα που νόσησαν με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες σε ποσοστό πληρότητας 75% των γηπέδων και με προσκόμιση πιστοποιητικό αρνητικού αποτελέσματος από εξέταση PCR με ισχύ 72 ωρών.
επιτρέπεται η είσοδος στα γήπεδα σε άτομα που έχουν εμβολιαστεί με τη μία δόση και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων μετά την ημερομηνία εμβολιασμού.
τα πρόσωπα ηλικίας 12-15 ετών εξαιρούνται, αλλά πρέπει να προσκομίζουν αρνητικό αποτέλεσμα rapid test αντιγόνου με ισχύ 72 ωρών.
εξαιρούνται και μπορούν να προσκομίζουν αρνητικό πιστοποιητικό rapid test με ισχύ 72 ωρών τα άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω που δεν δύνανται να εμβολιαστούν λόγω σοβαρού ιατρικού προβλήματος με την προσκόμιση του ιατρικού πιστοποιητικού που να επιβεβαιώνει τον λόγο που δεν μπορούν να εμβολιαστούν.
Από τις 29/11 επιτρέπεται η είσοδος σε γήπεδα, σε παιδιά ηλικίας 6-11 ετών, μόνο με την επίδειξη αρνητικής εργαστηριακής εξέτασης ή εξέτασης ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου, με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 7 ημερών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση