ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Είπε το «Ναι» και συνεχίζει

Κάτοικος Λεμεσού και στη νέα σεζόν

24sports team

info@24sports.com.cy

Εδώ και μερικές μέρες το όνομα του Σακέτι βρίσκεται ψηλά στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας καθώς υπήρχε διαφορά με τη διοίκηση του Απόλλωνα και το μέλλον βρισκόταν στον αέρα. Τα δεδομένα όμως έχουν αλλάξει και ο Αργεντινός είπε το «Ναι» και ως εκ τούτου θα φορά την φανέλα της Λεμεσιανής ομάδας και τη νέα σεζόν.

Στα 34 του χρόνια ο Αργεντινός έχει ακόμη πράγματα να προσφέρει στον Απόλλωνα και γι’ αυτό και παραμένει στο ρόστερ. Σημαντικό ρόλο στο όλο κεφάλαιο έπαιξε το γεγονός πως το πιθανότερο σενάριο είναι ο Σακέτι να μην πάρει θέση στο κατάλογο των ξένων – κοινοτικών καθώς θα γίνει κάτοχος Κυπριακού διαβατηρίου.

Ως εκ τούτου μπορεί ο Σακέτι να μην είναι ο ίδιος ποδοσφαιριστής με τον Σακέτι προ τριετίας (κάτι απόλυτα φυσιολογικό) όμως όντας κάτοχος Κυπριακού διαβατηρίου και με την εμπειρία αλλά και την ποιότητα την οποία κουβαλά μπορεί να προσφέρει αρκετές λύσεις στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Έτσι το όλο θέμα τελειώνει με ικανοποιημένες και τις δυο πλευρές. Απ’ τη μια ο Σακέτι θα βρίσκεται στην ομάδα και τη νέα χρονιά, ενώ απ’ την άλλη ο Απόλλωνας κρατά μια σημαντική μονάδα με τα οικονομικά δεδομένα που επιθυμεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X