ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Εγκλωβίστηκε και ο Ζελάγια

Υπήρχε σοβαρός λόγος που ήθελε να έρθει Κύπρο

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Η πανδημία έχει σταματήσει τα πάντα και όπως ήταν φυσικό επακόλουθο δεν υπάρχει αθλητισμό, με εξαίρεση κάποιες χώρες. Το ίδιο ισχύει και στην Σαουδική Αραβία, όπου έχει σταματήσει το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Έτσι, ο Εμίλιο Ζελάγια, που ως γνωστό μεταγράφηκε από τον Απόλλωνα στην Ντάμακ της Σαουδικής Αραβίας, δεν έχει αγωνιστική δράση λόγω του κορωνοϊού. Τελευταίο παιχνίδι ήταν στις 11 Μαρτίου.

Ο Αργεντινός επιθετικός ωστόσο, ήθελε να επιστρέψει στην Κύπρο, καθώς η γυναίκα του ετοιμάζεται να γεννήσει και είναι πολύ φυσιολογικό να θέλει αυτές τις ωραίες στιγμές να βρίσκεται δίπλα της.

Ωστόσο, πάρα τις προσπάθειες που κατέβαλε, δεν κατέστη δυνατό να έρθει στην Κύπρο και να βρίσκεται δίπλα στην οικογένεια του, σε αυτές τις στιγμές ευτυχίας. Ελπίζει όπως όλα θα πάνε καλά και να γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς.

Πάντως, ο Ζελάγια ξεκίνησε εντυπωσιακά την παρουσία του στα γήπεδα της Σαουδικής Αραβίας και οι ιθύνοντες της Νταμάκ είναι πολύ ικανοποιημένοι με την μεταγραφή που έκαναν, διότι προσφέρει τα γκολ που περίμενα.

Βασικά, ο Αργεντινός επιθετικός κάνει καλά, εκείνο που ήξερε να κάνει πάντα. Να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα. Ήδη, έφτασε τα πέντε γκολ, σε οκτώ εμφανίσεις με την φανέλα της Νταμάκ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X