ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Δυσκολίες στην άμυνα

Πολλά τα προβλήματα ενόψει του ντέρμπι

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ έχουν επικεντρωθεί στον Απόλλωνα, καθώς είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την συνέχεια. Οι «κυανόλευκοι» είχαν πολλές απώλειες μέχρι τώρα και επιχειρούν την δική του αντεπίθεση, για να επανέρθουν στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Ήδη, ο Απόλλωνας παρουσιάζεται ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα και δείχνει να βρίσκει ρυθμό και αγωνιστική ταυτότητα. Το ζητούμενο όμως είναι να έχει σταθερότητα στην ανοδική πορεία, διότι δεν πέτυχε τίποτα ακόμα.

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ και αυτό που ακολουθεί με την Ανόρθωση είναι πολύ σημαντικά, αναφορικά με την βαθμολογική ανάκαμψη της ομάδας και αυτό είναι εύκολο να το αντιληφθείς.

Προέχει όμως ο αγώνας της Κυριακής με την ομάδα της Λάρνακας, όπου ο Απόλλωνας θα παραταχθεί με πολλές και σημαντικές απουσίες. Δεδομένα θα απουσιάζουν οι Ρομπέρζ, Γιούστε και Αγκίρε, ενώ αμφίβολοι είναι οι Γιαννιώτας και Ενσούε.

Ακόμα και να προλάβουν το παιχνίδι, δύσκολο να βρεθούν στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει ο Σωφρόνης Αυγουστή την Κυριακή. Όπως είναι εύκολο να αντιληφθεί κάποιος, προκύπτουν δυσκολίες στην άμυνα.

Με δεδομένες τις απουσίες των Ρομπέρζ-Γιούστε και τις αμφιβολίες για Ενσούε, προκύπτει θέμα στην άμυνα. Με βάση το γεγονός ότι ο Κύπριος τεχνικός χρησιμοποιεί τριάδα στην άμυνα, τότε λογικά οι επιλογές θα είναι οι Κυριάκου, Σάλαϊ και Σελίμοβιτς.

Πέραν από αυτούς τους τρεις, υπάρχει και ο Αντωνιάδης που έπαιξε αρκετές φορές στην τριάδα στην άμυνα, όταν ήταν στην ΑΕΚ.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X