ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Δυο βαθμοί...στον κάδο

Οι «κυανόλευκοι» θα πρέπει να μέμφονται πρώτιστα τον εαυτό τους για την απώλεια των δυο βαθμών

Σάββας Λαζανιάς

Ο Απόλλωνας έπιασε ξανά κορυφή ωστόσο η ισοπαλία που πήρε στο «Αμμόχωστος» απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα είναι ένα πάρα πολύ κακό αποτέλεσμα, βάσει και τις εικόνας που είχαν οι δυο ομάδες.

Όφειλε να «καθαρίσει» το ματς η ομάδα του Πετράκη

Η ομάδα του Πετράκη ήταν ανώτερη για μια ολόκληρη ώρα όμως δεν κατάφερε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και να «καθαρίσει» το παιχνίδι, παρά τις πολλές και ξεκάθαρες ευκαιρίες που δημιούργησε. Σίγουρα κάποιος μπορεί να πει ότι η τύχη (βλέπε δυο δοκάρια) γύρισε την πλάτη στον Απόλλωνα ενώ προέκυψε στο τέλος και η αποβολή του Βασιλείου που δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Ωστόσο ο Απόλλωνας όφειλε να «καθαρίσει» τον αγώνα πολύ πριν την κόκκινη, καθώς είχε κι άλλες πολύ ξεκάθαρες ευκαιρίες πέραν των δυο δοκαριών. Οι «κυανόλευκοι» δημιούργησαν πάρα πολλές τελικές προσπάθειες όμως δεν είχαν καθαρό μυαλό στα τελειώματα τους και αυτό τους στοίχισε δυο βαθμούς, στη μάχη που δίνουν για την κατάκτηση του τίτλου.

Έπαιξε κάποιο ρόλο και η τύχη ωστόσο ο Απόλλωνας θα πρέπει να μέμφεται τον εαυτό του για αυτήν την γκέλα, καθώς δεν κατάφερε να διαχειριστεί σωστά το παιχνίδι, διαχείριση την οποία θα πρέπει να βελτιώσει στους επόμενους αγώνες.

Οι δυο βαθμοί που έχασε ο Απόλλωνας στο «Αμμόχωστος» θα πρέπει να αποτελέσουν ένα καλό μάθημα για τη συνέχεια. Υπάρχει πολλή ποιότητα στην ομάδα της Λεμεσού όμως πρέπει να υπάρξει σημαντική βελτίωση και στο κομμάτι της διαχείρισης, αρχής γενομένης από το ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου με τον ανεβασμένο ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Βαράτε

Βαράτε

Χτύπα κι άλλο θα τ' αντέξω ή δεν θα αντέξω
 |  HOT SPOT