ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Διώχνει την «κατάρα»

Ήταν ένα θέμα που τον ταλαιπωρούσε αρκετά

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Τα τελευταία χρόνια γινόταν μία συζήτηση στον Απόλλωνα για το αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς η ομάδα της Λεμεσού αν και έφερνε κάθε χρόνο παίκτη για να καλύψει την συγκεκριμένη θέση, δεν έμενε για την επόμενη χρονιά, για διάφορους λόγους.

Γιατί δεν ήταν αυτός που έπρεπε, γιατί έβγαλε τραυματισμό, ή γιατί είχε διαφορές με την διοίκηση, όπως για παράδειγμα ο Ζάντερ. Να είναι καλά όμως ο Γιώργος Βασιλείου, που όλα αυτά τα χρόνια έδινε λύσεις στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Την φετινή περίοδο ο Απόλλωνας προχώρησε στις προσθήκες δύο παικτών για το αριστερό άκρο. Έφερε τον Μπεσάτ, αλλά και τον Αγκίρε που προοριζόταν κυρίως για ρόλο χαφ, αλλά μπορούσε να παίξει και μπακ, υπό περιστάσεις.

Ο Γάλλος όπως είναι γνωστό έχει διαγραφεί από το ρόστερ για να εγγραφεί ο Ρομπέρζ, ενώ ο Ισπανός είναι ο παίκτης που καλύπτει το αριστερό άκρο και το κάνει με εξαιρετικό τρόπο και φαίνεται είναι ο παίκτης που έψαχνε ο Απόλλωνας. 

Καθαρό αριστερό μπακ δεν μπορείς να τον πεις, γιατί έχει θέματα ανασταλτικά, αλλά στο 3-4-3 που χρησιμοποιεί ο Σωφρόνης τώρα είναι ιδανικός. Διότι, έχει την ταχύτητα να καλύψει την γραμμή, ενώ έχει την κάλυψη στην άμυνα που χρειάζεται.

Σίγουρα, εάν δουλέψει στην άμυνα, μπορεί στο μέλλον να μπορέσει να ανταποκριθεί με επιτυχία και σε ρόλο αριστερού μπακ στα μεγάλα παιχνίδια. Διότι, σε αγώνες με πιο μικρούς αντιπάλους σίγουρα μπορεί να ανταποκριθεί.

Σε γενικές γραμμές είναι μία πετυχημένη μεταγραφή για τον Απόλλωνα, που δείχνει ότι μπορεί να καλύψει την θέση για τα επόμενα χρόνια και διώξει την «κατάρα» του αριστερού άκρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X