ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Διορθώσεις τον Γενάρη

Πως αξιολογείται η κατάσταση στους «κυανόλευκους»

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Η αλήθεια είναι ότι στον Απόλλωνα υπάρχει μεγάλη εσωστρέφεια και μόλις έρθει μία αποτυχία νομίζεις ότι ήρθε το τέλος του κόσμου. Είναι τεράστιο κεφάλαιο αυτό και σηκώνει μεγάλη συζήτηση, αλλά δεν είναι της ώρας.

Είναι φανερό όμως ότι υπάρχουν κάποιες αδυναμίες στην ομάδα, οι οποίες θα πρέπει να διορθωθούν τον Γενάρη και δεν χρειαζόμασταν το ντέρμπι με την ΑΕΛ για να τις εντοπίσουμε. Τις επισημάναμε αρκετές φορές μέσα από τα γραφόμενα μας.

Από την άλλη όμως, δεν είμαι εξ αυτών που πιστεύουν ότι έγινε ξαφνικά… άχρηστο το ρόστερ του Απόλλωνα, επειδή έχασε από την ΑΕΛ. Επειδή, έχω δει όλες τις ομάδες και αυτές που διεκδικούν τον τίτλο δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους.

Το μεγάλο πρόβλημα του Απόλλωνα είναι ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των πρώτων και των δεύτερων επιλογών, σε συγκεκριμένες θέσεις, με αποτέλεσμα όποτε υπάρχουν σημαντικές απουσίες να φαίνονται πιο πολύ.

Όμως, υπάρχουν και κάποιες βασικές ελλείψεις, τις οποίες θα πρέπει να καλύψει την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη. Όπως, αυτή του αριστερού μπακ και ήδη κοιτάζουν στην αγορά για παίκτη που να αγωνίζεται στην συγκεκριμένη θέση.

Επίσης, αν εξαιρέσουμε τον Γιαννιώτα, δεν υπάρχει άλλος καθαρός εξτρέμ στην ομάδα. Περισσότερο επιθετικοί είναι, που μπορούν να παίξουν στα άκρα, αλλά κανείς δεν έχει την έκρηξη του Ελλαδίτη.

Επιπλέον, θέλει και ένα καλύτερο παίκτη για τον άξονα, ο οποίος να μπορεί να οργανώσει και να δώσει περισσότερη ποιότητα στην μεσαία γραμμή. Θα ήταν καλό να υπάρχει ακόμη μία επιλογή στο δεξί άκρο της άμυνας, για να μην επηρεάζεται η ομάδα όταν απουσιάζει ο Πέδρο. Ούτως η άλλως, ο Πορτογάλος δεν είναι αυτός που ήταν τα προηγούμενα χρόνια, με τα προβλήματα τραυματισμών που βγάζει. 

Αλλά, είναι δύσκολο να γίνουν τέσσερις νέες προσθήκες, διότι παίζει το σενάριο να εγγραφεί ο Μολ, αντί του Γιοβάνοβιτς που θα υποβληθεί σε εγχείρηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση