ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Δίδυμο που κάνει «παπάδες»

Μοιάζουν με πυρηνικό όπλο στα χέρια του Σοφρώνη

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Από την πρώτη ώρα που έγινε γνωστή η μεταγραφή του Γιάννη Γιαννιώτα στον Απόλλωνα, η πρώτη σκέψη που έγινε από αρκετό κόσμο είναι το δίδυμο που θα δημιουργήσουν στην δεξιά πλευρά των «κυανόλευκων» με τον Ζοάο Πέδρο.

Αναμφίβολα ο Πορτογάλος είναι ένας από τους καλύτερους δεξιούς μπακ που έπαιξαν τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο και παίκτης που του αρέσει πολύ το επιθετικό παιχνίδι.

Εξαιρετικός παίκτης και όταν του βάλεις μπροστά του ένα εξίσου ποιοτικό ποδοσφαιριστή, τότε να περιμένεις μεγάλα πράγματα. Αυτό περιμένουν και οι φίλοι του Απόλλωνα από αυτούς τους δύο. Και ένα μικρό δείγμα το είδαν στα μέχρι τώρα παιχνίδια.

Μάλιστα, ο Γιαννιώτας έχει αναφέρει σε φίλους του Απόλλωνα ότι είναι ο καλύτερος συμπαίκτης που είχε ποτέ στην καριέρα του, διότι τον στηρίζει πάρα πολύ καλά μέσα στο παιχνίδι και η συνεργασία τους είναι άψογη.

Δεν υπερβολή να πούμε ότι άρχισαν να κάνουν «παπάδες» αυτοί οι δύο και η συνεργασία τους ξεκίνησε πάρα πολύ καλά. Βέβαια, το ζητούμενο είναι να υπάρχει και συνέχεια, καθώς τίποτα δεν έκαναν ακόμα.

Όμως, κάποια πράγματα φαίνονται από την αρχή ότι θα ταιριάξουν και απλά στο γήπεδο περιμένεις την επιβεβαίωση, που λέει ότι Πέδρο και Γιαννιώτας θα είναι «πυρηνικά όπλα» στα χέρια του Σωφρόνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X