ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Δεν τους χωρίζει τίποτα…

Τα φιλαράκια που έσμιξαν στην Λεμεσό

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

stravrouo@sppmedia.com

Το καλοκαίρι ο Απόλλωνας προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στην επιθετική γραμμή, ωστόσο δύο παίκτες που πίστευαν ότι μπορούσαν να κάνουν την διαφορά και δίνοντας μια ξεχωριστή δυναμική.

Ασφαλώς, αναφερόμαστε στους Ντιγκινί-Νταμπό, τα δύο φιλαράκια που ήρθαν στην Λεμεσό για να παίξουν πάλι μπάλα μαζί, κάτι που ήθελαν εδώ και καιρό.

Ενδεικτική η πρώτη δήλωση του Ντιγκινί, όταν ανάρτησε μία φωτογραφία με το… jaguar: «Γεια σας φίλοι του Απόλλωνα. Είμαι εδώ με τον φίλο μου τον Νταμπό. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για το μπλε και το άσπρο. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε στην Λεμεσό».

Αυτό το δίδυμο το απολαύσαμε για λίγο διάστημα στην αρχή και διαπιστώσαμε ότι θα έκαναν πράγματα και «θαύματα» μέσα στο γήπεδο.

Ωστόσο, οι τραυματισμοί που πέρασε ο Νταμπό στέρησε από το φίλαθλο κοινό την δυνατότητα να απολαύσει τους δύο Γάλλους μαζί στο γήπεδο.

Ο Ντιγκινί κάνει «παπάδες» και βρίσκεται στην κορυφή των πίνακα των σκόρερ. Ο Νταμπό, έπαιξε λίγο, αλλά πρόλαβε να δείξει την ποιότητα του. Πλέον, είναι εντελώς καλά και μετά από καιρό είδαμε και τους δύο στην αρχική ενδεκάδα.

Βέβαια, μετά την αποβολή του Γκεριέρ, ο Γιάννης Πετράκης θυσίασε τον Νταμπό, έτσι ώστε να διαχειριστεί καλύτερα το αριθμητικό μειονέκτημα. Πλέον, τίποτα δεν τους χωρίζει και από την στιγμή που έχουν την υγεία τους, όλοι περιμένουν ότι θα δημιουργήσουν ένα δίδυμο φόβητρο για τις αντίπαλες άμυνες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση