ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Δεν θα έβγαζε 11αδα την Τετάρτη

Αν οριζόταν ο πρώτος ημιτελικός με την ΑΕΛ

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Θετικό είναι το γεγονός ότι ο Απόλλωνας θα παίξει τους ημιτελικούς με την ΑΕΛ σε περίπου δύο μήνες, με βάση την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα αυτή την στιγμή.

Σε δύο μήνες δεν ξέρει κανείς που θα βρίσκεται η κάθε ομάδα και στον Απόλλωνα θα ελπίζουν ότι θα αλλάξουν μέχρι τον Απρίλη.

Πάντως, υπήρχε πιθανότητα να οριστεί ο πρώτος ημιτελικός την ερχόμενη Τετάρτη, αλλά επειδή υπάρχει ένα σενάριο που μπορεί να κριθεί η έκτη θέση σε αγώνα μπαράζ ανάμεσα στην ΑΕΛ και την Πάφο, η ΚΟΠ δεν ήθελε να πάρει τέτοιο ρίσκο. 

Εάν όμως ήταν ο αγώνας την ερχόμενη Τετάρτη, ο Σωφρόνης θα δυσκολευόταν να βγάλει ενδεκάδα, καθώς θα απουσίαζαν εννιά ποδοσφαιριστές, χωρίς να ξέρουμε τι θα συνέβαινε ακόμα στο διάστημα των έξι ημερών.

Με τα σημερινά δεδομένα, θα απουσίαζαν οι τραυματίες Πέδρο, Χάμπος, Γκακπέ, Μολ και πιθανότατα ο ανέτοιμος Μάρκοβιτς. Επίσης, εκτός θα ήταν και ο τιμωρημένος Γιαννιώτας. Εάν δεν προκύψει κάτι άλλο, τότε και οι έξι θα είναι διαθέσιμοι για τον ημιτελικό.

Αυτοί που απουσιάζουν σίγουρα θα είναι οι τιμωρημένοι Σακέτι, Σελίμοβιτς και Βασιλείου, που συμπλήρωσαν δύο κίτρινες κάρτες. Συνεπώς, θα απουσίαζαν και την Τετάρτη. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

<